Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalisticka zemlja tokom 10 godina napadne tri razlicite drzave i ne zna se ko je kriv. BIH,Hrvatska i Kosovo Dobro dosli u Bosnu gdje vam svaki mamlaz moze pricati da tu postoje ponekakve nejasnoce koje se ne mogu tako lako objasniti vezano za nase susjede. Lagati i lagati dok ne postane istina.
Ja bih vas aktivitet ipak malo promatrao kroz debelu lupu gospodjo. Sve mi vise licite na skupljaca $ a ponajmanje ono sto biste navodno trebali biti.
@viva Natasa: Y3b4la ti Jugoslavija m4m1cu.
ŠTA JE REKOM, JADOVI ?! OBJASNITE PRVO TO !!!
raspad Jugoslavije je udruzeni zlocinacki poduhvat, proglasene nezavisnosti republika su plod nacionalistickog divljanja. Jugoslavija je na snazi.
VRAĆAJ PARE . KURVO.............. BALIJ.SKA