Komentari (399)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slovenci balkanski židovi
Hana Hadzibadagic je slovenka...
Tramp ce ukinuti vinjete za Srbe u prolazu kroz Sloveniju, isposlovala Cvijanka na molitvenom glabanju u Voshingtonu!
Namazes sofersajbu malo iznutra sa onom vodom za pranje stakla. Bude malo masno. Al zaljepi bez greske, na ulazu u Hrvatsku lagano sa coska povuci i ponovo je vratit na original foliju Ako predugo stoji onda ona masnoca osusi i stvarno zalijepi
Kakva srece i radost ne roditi se Slovenac.Zamisli zvat se Jozef,Stef ili Janez i biti slovenac.Kakva truba od zivota.
Oda cu vam ja porodicnu tajnu,kupis tri ista auta,i mjenjas im samo sofrsajbu na kojoj je zaljepljena vinjeta.
Prodajem falsifikovane vinjete na mjesec dana u po cijene. Almase mi bolje od originala. Nemoze joj ni kisa? ni vjetar , a kamo li djete nista
Zemlja koja je pokradena, autoputeve su duplo placeni i niko nije za to odgovarao i gdje su pare nestale. Drugo narodu namjestene zapadne cijene a plate im nisu ni 40% zapadnih zemalja. ja im se divim kako mogu preziviti u sloveniji.
Namazani su ovi Slovenci, a ni blizu kao mi Bosanci naravno i Hercegovci
Ah, ja sam platio kaznu od 300€ (platio na licu mjesta 50% od toga) zato što nisam zalijepio vinjetu, jer je bilo previše naljepnica iznutra, pa ću kod kuće stare obrisati, a ovu fino zalijepiti. Ne što sam htio tako, nego nisam čitao da je obavezno da bude zalijepljena. Kupio na ulazu u Sloveniju, vozio se kroz Austriju i Njemačku i nazad, i na Bregani me skinu. Sreća pa me Austrijanci nisu ustavili, jer ni njihova nije bila zalijepljena. :)
" idi kupi one slovenačke vinjete malac!", reče Jure, " ja sam već kupio slovenačke vinjete" odgovori malac
mene ova riječ vinjeta uvijek podsjeća kao da je to neko pecivo iz pekare jbt hahahahah
jaz se bom peljal sa avioncekom
Jel' ovo autoput cernobil?
...dobra fotka 😂😂😂😂😂....hebo lud zbunjenog 😂😂😂😂
@burnbabe Lud,zbunjen,lud,zbunjen,lud,zbunjen...NORMALAN :p
Ovi sto ovako lazu za vinjete to su srbijanci ko bi drugi znao tako da laze osim srbijanaca.
Kurče se zbog Melanije..
Nisu ovi znakovi naopako,nego ova raja vozi kontra.