Financial Times
0
Kako dalje s Balkanom?
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najvecih saveznika velike genocidne fasisicke srbije! i on bi treba\'o bit u hagu i protiv njega optuznica,ima dosta dokaza! BOSNA4EVER!
sta je gamadi...papci mislili ste besplatno zadrzati u vlasnistvu srpske i hrvatrske stanove i kuce u sarajevu, zenici, mostaru, tuzli pa vas \"biltova kancelarija\" za*hebala, pa vam sad ne valja..KO VAMA VALJA, SILAJDZIC, ALHMNEI OSAMA I OSTALA ARPSKA G8OVNA..NISTE VI ZA EVROPE...VI STE ZA AZIJE...
Ovaj Carl Bild je pravo zlo od covjeka,pa vise zla je nanio Bosni nego i neki koljac u Srebrenici,to je idiot i zivotinja za koju ce se saznati sta je radila bosanskom narodu.Saveznik je rusa,ali ga je ruska mafija pocela polako izigravati,tek je pocetak toga filma.Umjesan je i u ruski gas,po Sudanu je isto napravio belaje onoj gladnoj sirotinji da bi dosao do nafte za svoju konpaniju.Svedska stanpa je pisala malo o nekim zlodjelima Karla Bilda,ali se jos puno toga prikriva.Nece u Hag da svjedoci,jer jarani ce ga Karadzic,a i Mladic uskoro izdali,kao sto ga rusi sad ucjenjuju,pukla tikva izmedju kompanjona.
KARL , DU SKAL HOLDE DEG VEKK FRA BOSNIA , DET ER DET BESTE SOM DU KAN GJØRE FOR BOSNIA .
Najvatreniji lobista velikosrpskog fasizma i zastitnik ratnih zlocinaca kakav je Ratko Mladic. Dalje ruke od BiH, pseto cetrnicko!