Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel' biti referenduma?
e ako nece onda tam ne idem pa vala.......
Neka izaberu Dodika...taj je stvoren za referendum.
Jebes drzavu,u kojoj su ti komsije opet Srbi i Hrvati!!!
Zanimljivo, BiH se može razbijati na mikrodjeliće, ali Srbija i Hrvatska ne. Onda se pojave idioti koji spominju život uz "maticu". Što se Hrvata i Hrvatske tiče, matica može biti samo BiH, a ne obratno. Napisao bih i da porez plaćaš zemlji koju voliš, ali to u BiH uglavnom nije slučaj, čak I kada se plaća porez...
Već prikupio 45.000$. Lijep biznis. twitter.com/mikrozadatak
joj poserem vam se na izmisljenu drzavu
U Bosni nema nikakvih problema, para, posla, koliko hoces, zivimo bolje od norveske, nema lopovluka, nema nekih vijesti. Zato njeni stanovnici citaju od pedera servirane gluposti poput ove o liberlandu, kojeg je osnovao slovacki narkoman u njemu 500 km udaljeno tudjoj hrvatskoj zemlji. Bravo !
ko ce placat porez ako tamo niko ne zivi?
Zaokruzili ste pogresno na mapi, Liberland se nalazi na hrvatskoj strani Dunava
Brz nacin da osnujes neku stranku , samo jos nije definirao u kojoj od tri zemlje ce prijaviti stranku
ja bi se posavjetovao sa dodijem oko organizovanja referenduma
Za pocetak ce povecati PDV na 20%, a najavljeno je i poskupljene elektrice onergije u slicnom procentu :-))))