Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koga boli k.u.rac sta ovaj mis ocekuje?
A mi očekujemo da sankcionišete Dodika koji ode u Rusiju dam ovde pripremi belaj.
Praziluk
Ma pustite Kacina taj je vazda lupetao gluposti, nego Jelko šta je sa pokradenom deviznom štednjom s kojom ste ostali dužni građanima BiH više od milijarde KM.
Djindjica je ubila SANU i SPC zemunski klan je izvrsioc a te dvije teroristicke organizacije i jos su teroristicke sve sto se desi u Srbiji da se zna da nije slucajno sve konce vode te dvije organizacije.Srbija nemoze naprijed sve dok ne proceslja te dvije organizacije koje su duboko zaglibile u fasizam da se tesko mogu vratit dok ne poumiru oni sto je drze al opet se radjaju novi fasisti ovo kao nesto se evropeizirali toj kozmetika samo veca sila.A ovo sto kaze Kacin pa mozda krak ide do Bosne i njenog fasistickog dijela koji je moro bit umijesan bar onaj dio SPC sa kocevandom na celu..
Praziluk
Na prvi pogled ucinilo mi se kao da je Izet Fazlinovic (Mustafa Nadarevic) na slici...
I meni isto :D. Fale mu brkovi samo.
Ee brate,boli nas qrac,najiskrenije moguće :)
i mi ocekujemo za jozu leutara pa nista...
--------------------------------------------- Srpski atentat u Sarajevu poslužio je ko povod za izbijanje Prvog svjetskog rata. Zbog Srba je poginulo 60 miliona ljudi!!! Srbi su največi krvnici cijelog 20. vijeka! ---------------------------------------------
i ti pises bez veze!nezns cinjenice!nije atentat izvrsila MLADA SRBIJA nego MLADA BOSNA!!!!
Eh ako su se nazvali Mlada Ciganija, to odmah znaci da su atentat izvrsili Cigani, a ne neko drugi? @rabadzija, bas si ko *** glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba da vas je stid sto uopste pominjete ime tog covjeka, da ste htjeli davno bi se rijesilo
Ja ocekujem da budu otkriveni narucioci ubistva vojnika JNA u sloveniji
Djindjica su ubili Kostunica, Srpska Crkva, srbijanski KOS, SANU i njihovi naredbodavci iz Moskve, a pravi povod za atentat, nije bio pudlica Moskve i zelio prisnije odnose sa Njemackom i EU.
nemas pojma!pises bez veze!!!
Ako neko od vas vidi Djindjica ovih dana, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom. http://www.youtube.com/watch?v=N2Z3G0D3x4E Grobar vjerovatno nije imao s tim nista jer je otvoreno to najavio, ali je vjerovatno nacuo da ga se sprema likvidirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zoran Đinđić je inače rođen u našoj domovini Bosni i Hercegovini, i vlast bi trebala više da se pokrene u vezi pitanja njegovog ubistva.
bosnjaci hrvati vjecno zajednoooooo
Svi južni Slaveni zajedno, a ne samo Bošnjaci i Hrvati.
ama mozete li vi ove naše poApsiti .......eto nemorate ih ubijati.....samo ih nosite odavde