Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uuu svaka cast, mogla bi ja vako nest pokrenut u BiH bas mi se svidja vec mi je mal dosadilo pisat ostali...
nije @commi, commi je legenda, nego @COCO. . greska. ali coco ti znas da ja na tebe mislim
@commi mi tebe ne mrzimo, samo si nam dosadan. . takvi ko ti napravise rat, jer ti si nacionalista. ali commi da je bogdo ostala juga, ti bi bio pismeniji nije Bosnjacki, bolan. . . pridjevi na cki, ski se pisu malim slovom.
Sve sto je kontra desnici je pozitivno pa makar se zvalo i Jugoslovenstvo Balans je potreban ,narocito u vecinsko nacionalnim drzavama jer opozicija nema sanse... BRAVO LALE
@Goran potpuno tacno. Moje misljenje je da su i Srbi zrtve manipulacije jugoslovena. Milosevic je bio jugosloven njegova zena je bila isto i organizirala JUL ili jugoslovensku lijevicu. Da su na vlasti bili srpski nacionalisti ljudi kao Djindjic vjerujem da bi se nasao neki sporazum i mi se danas ne bi mrzili.
To su sve stare komunjare i danasnji penzioneri, njih vise vuce nostalgija za lakom parom i propalim idejama Titinog komunizma da smo svi ravnopravni sto se i pokazalo od strane Srba, naj veci genocidasi su bili Jugosloveni a ustvari pacenici za velikom srbijom. SMRT KOMUNIZMU !
@Teks pohvalno , vjerovatno slicno mislimo.
Fala bogu da Vojvodina dobije nezavisnost i da svi jugosloveni odjezde tamo. Svima ce laknut bez izdajnika koji su spremni pucat u vlastite gradjane kao sto su 1992 radili. Moraju i oni imati svoju drzavu, pa neka premenuju Vojvodinu u jugoslaviju :))))))
mrzim jugoslovene mater im je.bem :)))))) oni su krivi za unistenje BIH i najveci neprijatelji Bosnjackog naroda. Cuj jezik im srpsko-hrvatski :))))))
Odlicna inicijativa, koju treba da uvedemo odmah i kod nas u Bosni i Hercegovini. I ovdje ih sigurno ima preko nekoliko....... najmanje.
Festival EXIT ce za nekoliko godina biti u glavnom gradu nove dzave. alezz Vojvodina
HOĆU PASOŠ VOJVODINE !!! Krenulo je.. VIVA VOJVODINA
Rekoh vam ja za par godina neće uopšte biti srba,dok se svi odjele ostat će samo beogradski pašaluk...Šteta a mogli su puno toga...
Nikad više juge u Bosni. Ciao ragazzi za sva vremena. Bošnjak i Bosanac do groba!
puce bosna na dva dela hahahaha