Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto te dobro nazuljalo haveru... Ko da si nesto nezadovoljan jutros... Sta to bi.... A sad znam, ono kao fol sabor, pa kao fol neki zakljucci, pa opet one dvije iste glave Bozo i Dragan... Ma nemoj se ti sekirati haveru, znas ti kao i mi svi da od toga nema nista, da su to obicna prdoklacenja za naivni rvatski puk...
Haveru znamo da ti nije lako... Prvo Sanader, pa gubitak vlasti u Federaciji, pa Gotovina i drustvo, pa supljaci sa saborom... Nego probaj ti haveru caj od nane sa dvije kasicice meda... Za pocetak...
ta sirota zena je opljackana prije vise od 30 godina i treba da joj se vrati sve sa kamatama
Treba joj vratiti njene osobne stvari,nije joj se to niti smjelo oduzeti.Nakon svi ovi godina sto je zivjela poput sirotice.
Kakav Rasim Delic?!? Evo par cinjenica o njemu: Centimetar teritorije nije oslobodio! U Armiju nije usao nego su ga jadnika zarobili. Bio je debela mrcina dok Sarajlije nisu imale sta da jedu. Sikter! P.S. Tito je zakon! Da nije bilo Tite svi bi bili nepismeni Aleksandrovi podanici.
pa kako ce pobiti cijelu jugoslaviju? znas li ti koliko je ctnika bilo u WW2? odgovor: CIJELA JUGOSLAVIJA :D i usput..... nabijem ti jugoslaviju
Dragi Tito, jedina greška ti je bila što si premali pobio te usta ško-četi čke bande oko sebe , da im se sjeme zatre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koliko ja (70god) znam nijedan musliman nije skinut sa neke jug. funkcije i pritvoren zato što je bio državni neprijatelj, dok ovih lijevih i desnih bilo i ostalo pre, previše !
najbitnije je da je na vrijeme dobila... sad moze kocijom pravo na groblje :p
@Englez steta sto tvojo m mami nekad nije ili poklonio ili ostavio, ako si rodjen nakon njegove smrti, novac da plati abortus.
jes aha, stekao nekretnine i dvorce darovima iz inostranstva? ako zelis razumjeti komunizam na veoma jednostavan nacin, onda samo zamisli: komunisti su mafija
@Dajdža To su lične stvari koje su obično stečene tokom diplomatske, ali i općenito političke karijere Tita. Dakle to su osobne stvari kao i kod svake druge osobe kojom ona ima potpuno pravo raspolagati.Tu ne spada nikakav krupni finansijski kapital ili pokretna ili nepokretna imovina.
Jadnica i zasluzila je. Ostavljena je da zivi u 4 orohala zida bez dinara. od 84 ceka ono sto joj pripada. Zelim joj bolji ostatak zivota!
ma.j.ku vam. ce.t.alj.s ku sad vracate ovoj Dami par exelanc imovinu a u medjuvrevemu ste izvadili brilijante i dijamante i zamjenili s onim manje vrijednosti .... kur.vi.n.i sinovi TITO PARTIJA OMLADINA AKCIJA
ŠUGE ŠUGAVE BALKANSKE MALOUMNE, POGLEDAJTE SE NA ŠTA LIČITE !!! NIKO STE I NIŠTA, JEB-ETE SE IZMEĐU SEBE I JE-BE VAS KO STIGNE, A SVE ZARAD BURŽOASKIH IDEOLOGIJA I JEB-ENE LAŽNE VJERE. ALI TAKO VAM I TREBA KAD STE OBIČNI MALOUMNICI I BESKIČMENJACI. NEMOJTE OČEKIVATI BOLJE SUTRA, ZAPRAVO ĆE VAM BITI SVE GORE I GORE, ALI VI NIKADA TOGA NEĆETE BITI SVJESNI.
Toliko o tome da tito svojima nije ništa ostavio. P.S. Tito i ostali komunisti nisu vjerovali u privatnu imovinu! Ili griješim?
Gubis vrijeme momak. Kako bi bilo da nadjes sebi posao, nije za tebe politika sinko, da se primjetiti da ti je naskodilo.
E lijepa moja UDBA i milicija. Samo je ona mogla stati u kraj ljudskom otpadu.To je drugovi bila država.