Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST RAHMETLI TITI ,A TI PROBISVJETU ZASTO UBI DZEMALA BIJEDICA????KO TI JE TO ODORIO ILI NAREDIO.E ZATO TE NEVOLIM I NE POSTUJEM,
koliko daleko ide ljudska glupost to je strasno! pa pogledajte, zena je izbacena ODMAH nakon titove smrti, 1980. ocito da je i u to vrijeme nesto mutila. uposte nije vazno sta se 90ih desavalo, 80te su voljele tita i odavale mu pocast. ne razumijem zasto zovete zenu u nas grad kad ocito ni u svojoj domovini ni u ono ni u ovo vrijeme nije cinila dobro. procitajte malo o njoj na wikipediji - informisite se malo :) jaooo, gledam sad na tv, ispred marsalke neki mladi pioniri obiljezavaju dan mladosti? WTF??? ta vremena su prosla, sistem propao u svim zemljama, daj da izgradimo i da sredimo sto se da srediti za buducnost :D
Jao, al bi vas Tile naprasio, samo tri dana da se vrati!!! Letilo bi vam perje na sve strane!!! Biden vam je mala maca, postrojio bi vas sve u stav mirno i pravac goli otok i australijske i argentinske imigracijske vukojebine, da tamo gajite mrznju jos sto godina, dok vas ne izjede iznutra!!! Ali, mozda se rodi neki novi, nikad se ne zna, niko nije nezamjenjiv.
Ha, ha, vidi ove glupace i bajke o nacinu stavljanja kape(???)!!! S koje je ova kruske pala!!! Jao, koje gluposti nece izmisliti ove hodze po bosni!!!
Vi u Sarajevu toliko volite Tita, da ste jedva docekali da mu roknete njegovu vojsku i pokenjate mu se na \"tekovine\", od jedne do druge, redom...listom.
LOL Šta je tvoj problem? O kakvim Titovim parama ti govoriš? O kakva tri prsta i vojničkoj kapi ti govoriš? Ja kad pišem koristim tri prsta pa šta to treba da znaći? Kako je Jovanka uništila Jugoslaviju? Daj mi malo istorijskih činjenica a ne samo tako površno kategorisanje.
čitam komentare i uistinu moram reći da sam ostala zgrožena jesu li ovo gore sve djeca koja su rođena u postjugoslovenskom periodu? Jovanka je uništila Jugoslaviju, i zato je niko ne voli. Hoće Titove pare, ali joj ne daju. I ne treba joj dati. Kad je naredila Titi da vojnici stavljaju vojničke kape sa tri prsta, fuj. Stidite se gospođo ex-Jugoslavija. Ne žalimo vas.
bujrum kod mene
samo ostani tamo gdje si.ne sjecam se da je stara kvocka ikada kritikovala ili digla glas protiv genocida koji su u Bosni provodili pripadnici njenog naroda.zato,,razguli
Jada zena! Hoce li se ovoj bagri kriminalskoj ikad stati u kraj!!!??
Jedini koji su branili Jugoslaviju bili su Dragoljub Mihailobvić i Slobodan Milošević To je neosporna istzinas jer snrdljivo cvijeće priklanjalo se Paveliću i Tudjmanu pas oni sad brane moju TETKU. Sram vas bilo!
konju,j....te i hodza iz Bukovice ,a i onaj tvoj Kacavanda,pa nek ti bude veselo
konj sa veli... 24.05.2009. u 15:26 Jadan tvoj mozak... Ucrvo se od pokvarenosti duse i bolesnog srca.
Sta ce Jovanka islamskoj krmadi? Vama treba hodza iz bukovice da vas analno poducava izmetslamu
KAKO FUNKCIONISE SRPSKO DEMOKRATSKO DRUSTVO GLODZU SE KO PACOVI !!!! JEDNOJ VELICINI KAO STO JE BIO JOSIP BROZ TITO OVA KUCKA NIJE VRIJEDNA SPOMENA...RADILA MU JE CIJELI ZIVOT O GLAVI I PO ZADATKU SE JE UDALA DA BI DRZALI TITA NA OCIMA... JEDNA OD TITOVIH GRESAKA JE BILA STO NAKON OTKRIVANJA MUTNIH RADNJI RANKOVICA,JOVANKE I.T.D TREBAO IH JE PO KRATKOM POSTUPKU...SMRT FASIZMU..SMRT SRBIJI !!!!