Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaslužuje da se ponaša kako hoće. Njen suprug je od ove stoke uspio da napravi naciju koja je bila nešto u svijetu. Evo sad istu stoku vode hiljade političara, pa smo svi u g.ovnima.
mene vise interesuje bakirova zena. prva dama sda (zlatokasikasa)
Šta 'čovijeka' ? Dobio si dvadeset negativnih poena samo zato što se nisi opismenio. Iako se slažem s' tvojom misli, pismenost ti nije jača strana. Neka se vidi da je pismenosti post-titovskih odnosno post-ratnih generacija sve niža i sve manja. Toliko o Titovom vođenju države, i ovom današnjem u kojem broj nepismenih i polupismenih samo raste.
To da samo idioti mogu poistovjetiti vjeru i naciju - u pravu si. Samo to što si rekao ovdje trebaš još reći javno svojoj Stranci Demokratske Akcije (SDA) koja je 1993-e godine odredila naziv Bošnjak samo za muslimane. Ima izuzetaka koji se izjašnjavaju kao Bošnjaci a nisu muslimani, ali su takvi izuzetci, možeš ih maltene na prste izbrojati, dok se ostali dio muslimanske populacije kao pijan plota drži da je Bošnjak samo musliman. Ovo što si ovdje rekao, da samo idioti poistovjećuju vjeru i naciju, nipošto ne zaboravi reći i svojoj SDA.
Tokmak,šta ti znaš.kažeš -" Spojio je ne spojivo",pa šta se desi sa tim što on spoji?,sve propade jer je moralo propasti,kao sva njegova ideološka IDEJA,a što se tiče Bošnjaka,najbolje znaju oni koji su mislili svojom glavom a ne onako kako im je njegova partija nalagala!
I jes bila dama,safari ,koncerti.Ovi naai sljegli s brda i cudno nam ato propadamo.
da je tito ziv sad bi mu sebija pusila cmar
Naravno.Sasvim zasluzeno i opravdano .Ona je bila supruga ,covijeka i predsjednika koga je cijenio citav svijet izuzev onih papaka koji su danas ponovo dosli na vlast.
jedno je cinjenica - svi ovi zajedno titu ne mogu ni prismrditi
jovanku broz zgazio voz
zanima nas tvoja ohrndala pizda koja uziva u blagodetima titinog sistema jer tvoji nista nisu stvorili jer su beskorisni metilji i pantljicare?
niste ispravili ovo 'posetio' na kraju :D
Kad balavurdija pocne da baljezga...
kako vam turci djecu ne prave bijela kuga vas satra hahahhahaha
@bosnjak srbi su postojali mnogo prije turske imperije tako da ti ta konstatacija ne pije vode previse mada je ne sporim ali ti ljudi su onda i postali muslimani....tako da ofsajd jebiga...
ocigledno su u pitanju razlicite srpske skole ucenja historije hahahah
s kim smo mi zivjeli u bratstvu i jedinstvu hahahaha