Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bella ciao !
@402 - ti si iskompleksirani idiot
mozda si upravo ti taj kompleksas idiotski....covjek je u pravu kada tvrdi da je bas ona narucila ubistvo Dzemala Bijedica.
Sta ona bolan ima tu traziti, sta se nje ikako pitalo haha daj nemojte srati ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uz počasnu stražu Garde Vojske Srbije....pa za njih je i radila...doslo vrijeme da se plati za Dzemu...
zelimo nove vijesti o novom avionu airsrbije....nije bilo nista novo od juce...
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJEO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBIJANCI = latinski, serf = roblje HRVATINI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Svaka čast Jovanki ali onom titi treba kosti razbacati po baščaršiju jer im je on dao 1974 prefiks kobijage neki "narod" a ova stoka nepismena umesto 39god.kažu da su stari 1000god,ali matematika je neumoljiva:1000- . ------ --39 =961(niste puno ni slagali koliko vi to umijete
Drugarico Broz pozdravlja vas vas pionir. Pokoj vam dusi.
Jesu li Prle i Tihi bili na sprovodu ?
...ова са'рана је вогохулно д'ело...ТИТОВ најжешћи (убачени) непријатељ да се са'рани поред властите жртве - неће проћи дуго и он ће је изјурити о'туд...WATCH THIS SPACE !?
mozes li prevest ne razumijem to sto si napisala
@NACISTA Kojim ti jezikom pricas?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ciao bella tropico band
sad će Gariwo ...
@402: mojne tisra... Raza I Jole su bile dobri prijatelji. Tile je imao bezgranicno povjerenje u Dzemu. Greska pilota, Nadobudni ratni pilot, slusao sam komunikaciju prije udesa. Shefko, kontrolor leta na Butmiru mi je jedne godine pustio snimak. Brzina aviona u zaokretu iprema Kobiljaci 200 km/h preko instrukcije. Otisao 25 km dalje na jug I udario u Inach. Pokoj dusi mojoj licanki-krajiskinji
Bog sami zna šta je istina oko Jovanke i njene uloge sedamdestih. Govorkalo se svašta, Ljubičić, Kardelj odani Titovi saborci su bili protiv nje. Ako je bila naklonjena velikoSrpskom projektu kako neki tvrde, čudno je da je i nakon 1991. živjela u BIJEDI ii NEMAŠTINI. Nisu ovi ljudi Yugonostalgičari nego nostalgičari za boljim životom i pozitivnijim sistemom vrijednosti.
E moj "druze Ivica Dacic" grijeh je veliki da i vi na kraju uvijek priznate kad je neko blizu smrti a ne kad mu je ta pomoc najpotrebnija. Sramota, velika sramota! R.I.P. Jovanka and may you find your peace now!
Pozdravi nam Maršala. R.I.P.
A znas li ti da se sad marsal prevrce u grobu zbog ovih idiota koji su je ukopali kod njega. On joj nije dao ni da mu dođe u bolnicu kad je bio na samrti
Njih dvoje su jasan dokaz da se bilo uzalud boriti za antifasizam na Balkanu. To se pokazalo pred kraj njihova zivota. Mnogi su misljena "da je drzava valjala, ne bi se raspala". Medjutim, da je taj narod valjao, ne bi se Jugoslavija raspala. Uglavnom, nama je bitnije da zivimo u svojim globalno-nebitnim jadnim drzavicama, bez ikakve zivotne perspektive, ali zato sa zastavom, vjerom i krivim ponosom. Ukratko, pozdravi nam druga Tita i ne morate vise dolaziti, nama je dobro, ne moze biti bolje.
Svaka cast na konetaru, lijepo sroceno, nista za dodati ni oduzeti.
ode iti jovanka nemoj sta zamirti poselam titu