Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josip Broz: " Od svega sto sam vam ostavio, najbolje se Jovanka drzi." E pa, i Jovanka ode.
"koliko je kancer uzeo maha" šta je kancer
Misliš u rečenici?
Autor se igra engleza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zapušteno joj zdravlje a ima 90 godina, šta treba, da hoda po špagi?
I njoj će naštimati u 15:05...isključiće joj kisik. Titove su zadne riječi bile "Bježi Mika sa kisika"...došao mu Mka Špiljak u posjetu u bolnicu u Ljubljani ...stao mu na cijev za dovod kisika.
Crkni vec jednom .......
sta je ona tebi skrivila matere ti ba...jel????? ahko si poslije Tita rodjen onda te razumije i nekrivim zato sto pises jer bte razumijem ( nemas pojma ).... al ahko si dozivio Tita i SFRJ onda mora da su tebe il familiju tvoju dobro za*** ... a ako je tahko onda imas svako pravo da joj pozelis sta god hoces....al samo pisat to sto pises zato sto je svi mrze nema nihkakvog smisla......mislim da si pametan cojk pa me stvarno ineteresuje zasto je mrzis????? :)
Rodjen sam -63, u dijaspori od -66:e, dosao na vojni rok Jan -84:e (dok si ti se veselio u SA i Olimpijadi) i sluzio u dubini Srbije Surdulica+Nis i tada sam i cuo i vidio koji su to otvoroni cetnici do srza. A ti ovco dok si skako po od dragost zbog Vucka i olimpijade ja sam vam jedva izvuko vec tada zivu glavu od cetnika, da im *** nanu svima redom. A ta Jovanka ako nisi znao vec krejem 50:ih huskalaj je sa tadasnjim ministrom velecetnikom Rankovicem da likvidiraju Tita i preuzmu vlast. A taj Tankovic je vec tada govorio ono isto sto je Karadzic 30 godina kasnije, da treba da se protjera ili unisti muslimanski narod sa ovih prostora. Et kratko zasto joj jebe i rod i preporod i pisam joj se na grob i njemim ljubiteljima i sledbenicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odbolujem svaku pjesmu koju ti ni cuti neeces :))
Kad vec nije imala mira i nije smjela ni kucu da napusti, pustite bar sirotu zenu da umre u miru, kako mozete ovakve gadosti pisati,sacuvaj Boze, umobolsni narode...joj joj
Ko je .ebe. Dosta se i nauzivala sad nek pati. Ja nisam nikada ni uzivao tako da nemam za cime ni da zalim!
I još nije umrla? U narodu se kaže: "Nema njoj smrti bez malja".
stoko ona jedna ...mora da si mlada slinjona....treba ti mater maljem u vugla !!!! papane jedan idi procitaj koju knjigu sem sto si naucio krast !!!!! zbog takvih ko sto si ti treba atomsku nbombu bacit na balkan i nahkon hiljadu godina naselit normalnim ljudima koja ce znat cijenit neke stvari.....stoko ona kretenska !! dabogda ti se sjeme zatrlo !!!!
da te ja nebi preko klixa nalazio pa ti se matere na***...kretencino jedna neskolovana !!!!! sve se moze preko in interneta...nisi anoniman krme jedno....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
tito da je bio toliki diktator i seronja kao sto su drugi diktatori bili onda bi ista ova Jovanka sad bila u nekim banjama i trosila njegove ukradene milione a ne jadnicu NASU Jovanku su morali da nadju u shrunutoj kuci negdje u BG !!!! Pa vi svi sad serite o tome kako vam tito nije valjo...a jel vam ova bagra sad valja ????? Ma zna Jovanka jos pun klinac tajni koje nesmiju vidjeti svjetlost dana i zato su je strpali tamo gdje su je strpali ...i tek sad kad je zena sva izmucena i nema snage vise ni da otvori usta da supu da pojede a kamoli sta da kaze...eeeee tek sad joj u bolnicku posjetu dolaze naki funkcionari i sva ex jugoslovenska stampa pise o njoj....kakav smo mi narod kad smo ju tako zaboravili i zanemarili.....ma mi nevolimo ni sami sebe a kamoli nekog drugog da volimo i postujemo....FUJ !!!!!!
Vala imas nik" godine, prava si tikva. Jebla li ti Jovanka sve sto imas i zivo i mrtvo, jesi cuo.
Golem koji si ti jadnik, sluzio jna kakavi golem levat..ne psuj mrtve seljacino neodgojena pobjeglico idi se lijeci od x zivota u stau ti se naremse
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuga brate :/
Azrail,nešto je spor!
Neka ne žuri. Treba je pustiti da se pati. Nije ni ona bila svetica. Tito ju je udaljio od sebe nakon ubistva Džemala Bijedića, što znači da se i njena ruka uplela u sudbinu Džemala i njegove supruge.
Uh, sto me tjerate da vam psujem