Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mujaga,zasto unosis razdor medju hriscansku bracu??
od 10. septembra 1943. pa dalje, NOP se srpskom narodu u Hrvatskoj obracao posebnim glasilom, stampanim cirilicom, koje se zvalo \"Srpska rijec\". U posleratnim godinama \"Srpska rijec\" je promenila naziv i tako postala \"Prosvjeta\". Vec tokom 1944/45. skolske godine NOP je srpskoj deci u Hrvatskoj obezbedio cirilicki bukvar, a Predsednistvo ZAVNOH-a je svojom odlukom 18. jula 1944. garantovalo cirilici punu ravnopravnost sa latinicom i istovremeno prvenstvo u skolama sa srpskom vecinom na podrucju Hrvatske. A danas imamo Ustaške marševe , za koju godinu služiće se misa i Adolfu Hitleru , pa njihovi ciljevi su ostvareni .
Za suverenu KRALJVINU SRBA velikim slovima kao u povelji kralja Tvrtka .
http://www.youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
1.General nemacke vojske Alfred von Makensen 1912-1915 \"Srbi su najbolji ratnici balkana,opasan i ratoboran narod,hrabri borci i ponosni ljudi\" 2.Hitler 1937 \"Srbe ne volim,ali ih cenim i postujem jer su hrabar narod\" 3.Turski sultan Sulejman 1495-1566 \"Ne daj bože da se Srbi slože\" 4.Nemacki car Wilhelm II u prvom svetskom ratu\"Dajte mi Srpsku vojsku i ja cu pobediti ovaj rat\"! 5.Sadam Husein:\"Dajte mi 1 000 000 Srba i osvojicu svet\"! 6.Boris Tadić 2006:\"Šta ce nam vojska\"?!!! :)
može li jedna nagrada posthumno za Aliju i za generala Nasera,jer su oni najzasluzniji sto je srpska vojska \"oslobodila\" Srebrenicu...
Van uzeg podrucja Srbije zivi 3,285.000 Srba ili 40,3% ukupnog njihovog broja. U opstem dezintegracionom procesu koji je zahvatio Jugoslaviju, najtezom dezintegracijom pogodeni su Srbi. Sadasnji tok kojim se krece nase drustvo u Jugoslaviji potpuno je obrnut od onog kojim se ono decenijama i vekovima kretalo dok nije stvorilo zajednicku domovinu. Taj proces usmeren je ka potpunom razbijanju nacionalnog jedinstva srpskog naroda. KOmunjare razbijači Jugoslavije , povampirili (Turske i austrougarske granice ) nenormalne granice i stvorili kvazinarode . razbili Jugoslaviju ,Hitlerovi nasljednici .
Tadić nije Srbin i to nije Srpsko nacionalno vijeće . Bitnu tezinu pitanja polozaja srpskog naroda daje okolnost da izvan Srbije, a pogotovu izvan Uze Srbije, zivi veoma veliki broj Srba, veci od ukupnog broja pripadnika pojedinih drugih naroda. Prema popisu iz 1981. godine van teritorije SR Srbije zivi 24%, odnosno 1,958.000 Srba, sto je znatno vise nego sto je u Jugoslaviji Slovenaca, Albanaca, Makedonaca, uzetih pojedinacno, a skoro isto koliko i Muslimana
Ovaj Srb je čisti i najveći najveći Hrvat ,on nije pokatuličeni Srbin .