Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hem prica hem se ponasa ko derpa...
Ma zaboli me... imal vvijest da se objavi kad je s...r...a...o mozda?
e moj nezire, treba ti da citas malo vise. ali neka, probudices se ti za jedno 20-tag godina a mozda i prije
A jesul te bjelosvetske lopuze cinile zlocine po hrvatskim, bosanko-hercegovackim i kosovskim mjestima? Ali eto dokazali smo vam da se mi sa vama mozemo nositi kad god hocete, u ratu i miru. Sretno ti opancarstvo.
slobodno uđite ,srbi će vas izbaviti ,koa 1919 , ali ovaj put ne nakon 1000 ,pošto ste bili nezahvalni ,spasićemo vas tek za 2000 godina , 4010 oslobođenje i ujedinjenje južnih slovena 4090 hrvatska izborila nezavisnost 4100 hrvatska ponovo ulazi u EU Sretan ulazak u Habsuršku monarhiju heheeh koji ste paket isisavanja izabrali , bug ,rum ,mađ,grč ,špa ,por ,slo koji svi su vrlo povoljni hehehehe ,danke dojčlanda sretna vam nezavisnost od srba i zavisnost od svih ostaliih bjelosvjetskih lopuža .
Nabijem i tebe Josipovicu i sve odvratne stranke i pijune u istima ! Nakon sto ste izdali Gotovoinu ne zelim ni da mislim da glasam,ma bilo kakav glas u bilo kakvom obliku vam ne dam ! Eto vam vasa Europa, djubrad izdajnicka!
bosna se ne može uspoređivat ni sa albanijom,makedonijom,srbijom,crnom gorom a kamoli sa hrvatskom....bosna je previše podjeljena država u kojoj se ne mogu dogovorit oko nekih nebitnih gluposti i koju prca onaj seljak DODIK...država koju na okupu drži samo međunarodna zajednica...
ma zaista jeste...uništio nas nezir svojim argumentima i smislom za realnost :D
Ovaj Ivo puk`o skroz, kakav dom jeb`te...icemo mi svi u EU da im gradimo zgrade i cistimo ulice dok se svabe odmaraju u svojim vikendicama na jadranu. Nauci kako se na dojcem kaze hocete li sok od rajcice...mi smo gastajbajteri uvijek bili, nista se nece promijeniti
suti poklopi se usima.. nezir je u pravu 100% i sve je dokazo argumentima
ajde nezire još reci da je od raspada yuge velik broj hrvata iz hrvatske došao radit i živjet u bih jer je kod vas bolje? ..... ajde reci da se masa bosanaca(hrvata i bošnjaka) nije dovukla u hrvatsku jer je u hrvatskoj tako loše stanje..ajde reci da većina bošnjaka ne plaće za hrvatskom putovnicom jer zašto bi?
lopove, tebe veseli što češ još zgrtat love s veceg prostora, majmune rvatski
@ Putovnica Sanjaj o iseljavanju škutora! Hvala Bogu pa je BiH još uvijek većinski kršćanska zemlja,po strukturi stanovnika!Mogu zamislit šta bi bilo da vas je više,konju fašistički!
jel\' ti to stvarno kontas da se hrvate nesto pita?
@Nezir Nismo zaduzeni ko Hrvatska ali pogledaj nas i Hrvate po infrastrukturi,autocestama...mi smo potpuno neizgradjeni...pogledaj place u HR i BIH i bit ce ti sve jasno. jeli ikad otkrivena iti jedna korupcijska afera u BIH?
Jos vise skutora ce se seliti iz BiH
Koliko zlobnih i boleno ljubomornih komentara na jednom mjestu :) koja je to klinika uvela internet u sobe? A što ako hrvati danas kažu NE EU?