Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je to divno.
A sto ga smasla, ono diplomatski...., al bez obzira uvijek dobro dosao
imal gdje jasmile
Mister precednik - Fuck YU
Ajde ne kenjaj nego dodji u Beograd da se izdogovaramo vec jednom, proslo 20 godina, koliko cemo vise da cekamo!
nema dogovora dok ne shvatite sta ste ucinili : logori,silovanja, 1000 (još) nestalih itd.itd. Forget it !
nebitan lik totalno kao i onaj grobar Nikolić kao i ovi naši mrsomudi
odmjeren i veoma obrazovan covjek kakvi su potrebni balkanskim zemljama.. neka vrsta korektora svim vrstama ekstremista.
b ravo, konačno netko !
Potpuno nebitna, bezlicna, bljutava politicka figura. Bas onakva kakva odgovara EU. Nesposobni klimoglavac i poslusnik. Niti piski, niti kaki.
sasa...nemoj tako.....u ovom josipovicu tece krv njegovih predaka koji su bili pratnja i obezbjedjenje komandanta popa djujica....ako zanamo da su popovi ljudi bili samo najbolji srpski cetnici onda ti to valjda nesto znaci...mozda je on malo zastranio....ali ako zanmo da je svirao dodiku na klaviru onda jos uvjek ima nade za njega :))))
najbolji su ti udbasi, tipa šeks, karamarko i ostala zgadija
A jesili Josipovicu zaboravio onu tvoju izjavu prije dvije godine o Bosnjacima : citat. Zr vas je toliko ostalo u Bosni zacidzen koliko je Bosnjaka u Bosni, stio je da kaze trebalo je vise da vas nema da budeete pobijeni...!