Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supruga Ante Pavelica je bila Jevrejka iz Beca..........kako je Ante mogao u*bijati Jevreje........ko kad bi Nikola Spiric sutradan u*bijao Bosnjake.
jaooo majko jest ljigav ovaj lik al haj sta bi ne mozes biti drukciji ako hoces biti politicar a jos za evrope moras biti japija na trecu nesto ovi plaho oko jesa igraju prvo dodo pa sad ovaj da ih ne naoruzavaju, mozda spremaju novo puskaranje protv ..... ma znate protiv koga krstasi ratuju
Sve si tacno objasnio, svaka ti cast! Al ne mozes ti izaci na kraj sa ovim neznalicama.... Ima na internetu ta dza.mija koju je sagradio Ante Pavelic, i stvarno je bila prelijepa. Zvala se poglavnikova dza.mija :) I da, tacno tako u tadasnjoj n.d.h je bilo 40% mus.limana! Bili su ponos drzave jer su pruzili veliki otpor onima preko drine! Ako sad budete smisljali price, Pavelic je samo iskoristio mus.limane, nije tacno! Kao dijete je isao u medresu i naucio je sve o is.amu i stekao je ljubav prema tom narodu! Obrazujte se malo pa onda pisite. Procitajte malo o Dzaferbeg Kulenovic-u, o handzar diviziji.... Istu je ideju imao i hsp-hos i da su oni ostali bilo bi nama svima danas bolje, a zaje.ba nas hd.z-hv.o... j.b.g Cuj onoga, ub.ijeni bosnj.aci u jasenovcu, dobro rece onaj to nisi bili bos.njaci vec partizani, a vecina vas je protiv partizana, ne znate sta hocete?! Bilo je i hr.vata, al i to su bilo komunisti. NA KRAJU J... SVE TO, J... RAT I MRZNJU! SVI SMO U ISTIM GO.VNIMA
Josipovicu,pizdo fasisticka,udvaras se Jevrejima,sta je sa pola miliona Srba pobijenih samo u Jasenovcu?Boli vas saradnja Srpske i Izraela.
Kad li ce se sjetiti da srbima izvine, za jasenovac, jame po hercegovini itd. itd.?
SANU srpska propaganda ne stima vise, HALO BA !
Samo sloga srbe i jevreje spasava!!Pozdrav!!!!
1. Žena Ante Pavelića bila je Jevrejka a kćerci je dao ime Aiša. 2. Ustaše su osnovane tek nakon što je Ante Pavelić, ministar u Vladi Kraljevine Jugoslavije iscrpio sva moguća politička sredstva borbe protiv srpske hegemonije. Nakon Šestojanuarske diktature i srpskog oružanog orgijanja po Zagrebu čovjeku puko film i neka je. 3. Ante Pavelić je usred Zagreba trg Kralja Aleksandra preimenovao u Trg Kulina Bana te na njemu podigao tada najveću i najljepšu džamiju u Evropi, dakle čovjek je bio graditelj suživota i mira i antifašista. 4. Bošnjaci su činili 40% sastava hrvatske Vlade i Sabora. 5. stvarno treba biti žešči idiot i/ili hulja pa i dalje, u 21. stoljeću trabunjati četopartizansku šuplju fašikomunističku priču
Bjelograd - prvi zvanično \'judenfrei\' grad u Evropi
Ti \'Bošnjaci\' koji su stradali u Jasenovcu nisu bili Bošnjaci nego komunjare i lizači srpske guzice. Inače, u Jasenovcu su stradavale uglavnom hinje poput Vladka Mačeka, socijaliste koji se nadao sa svojim srpskim kolegom Cvetkovićem podijeliti Bosnu a Bošnjake asimilirati pod Srbe i Hrvate.
A kad ce se Josipovic i Hrvatska izvinuti za zlocine nad Bosnjacima u drugom svjetskom ratu?! Vise je Bosnjaka ub.ijeno u Jasenovcu od Jevreja i Srba. Kad ce JEDANPUT TA PRAVA historija izac na vidjelo? Pod Titom i komunizmom TO se oduvijek KRILO! A Srbija je pou.bijala vise Jevreja od Hrvatske.!
Dozovite se braćo Hrvati i Bošnjaci jer će nam ovi četopartizani opet napraviti Srboslaviju i nametnuti nam svoje laži kao \'povijesnu istinu\'!!!
vala koliko im se puta vise treba izviniti? kad ce se jevreji izviniti za zlocine nad muslimanima?
Zaguglaj malo kako žive Jevreji u Iranu i šta misle o aškenacističkoj državi Izrael, providna glupava četokomunjaro
Grohotom se smijem glupavim malim titoidima poput tebe. Josip Broz - čovjek koji je za jednu godinu NAKON rata pobio više nevinih ljudi nego č.e.t.nici, ustaše, njemci i talijani zajedno TOKOM 4 godine rata.
Hoš se možda i Smrdima izvinjavati, JADU komunistički?