Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji zemljaci, Ulaskom u EU naši ljudi ne mogu očekivati ništa dobro. Pre svega, bogate strane kompanije za jeftine novce, kupiće sve vredno kod nas. Konkretno, Nemci su već pokupovali hotele po Jadranu, i ubiraju prihode od turizma, a Hrvatskoj daju napojnicu. Uvaliće nas u stalno kreditno zaduživanje, a umesto vraćanja duga, uzimaće nam komad po komad zemlje.Podeli pa vladaj ......
@ dada Sta bolan pricas gluposti. Nijemci ce skoro sve platiti jer su najveca privreda i najveci nositelji grckih dugova jer im najvise izvoze. Pitaj Rumune i Bugare koliko im je lose sto im Europljani pokusavaju smanjiti korupciju u drzavi i daju pare za privredne poticaje.
jao price...neko je radio za nekoga drugoga pitaj prosjecnog hrvata jel mu bolji bio standard u sfrj ili sada (eto sada ne rade ni za koga drugoga)?
Hrvatska i njeni građani će već prvog dana članstva u EU uskočiti sa ostalim zemljama evropske unije da se bori za očuvanje evro zonu, odnosno da dodatno oporezuje svoje građane kao bi se izbegao bankrot EU. Možda bi građani hrvatske na referendumu trebali ovo prepoznat i ući u istoriju kao dobri prognozeri a početek kraja EU da bude datum hrvatskog referenduma. Hrvati su živeli u zajednicu SFRJ koja je ista kao EU, međutim tamo su radili za 6 republika i 2 pokraijine, a sada će raditi i odvajati za 28 država.