Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IVO ISTINU SI REKAO,
Nije Josipovic uveo Hrvatsku u red Agresora vec Tudjman hebo vam on mater nacionalisticko-fasisticku
sto ga moresh njatke nisi post.o el presidente pa sad popljuj ovoga e jeste j.adni vi politicari pihhhh mjesto da podrzite covjeka i cestitate mu e bas mi je drago sto si izgubio izbore.
Marine , istina je da ste nam pomagali do 93. godine , a poslije ste i vi htjeli dio kolaca. Zao mi je sto je doslo do sukoba izmedju Hrvata i Bosnjaka , jer nikada u povijesti nismo ratovali medjusobno, ali ja ipak mislim da je Tudjman najveci krivac u svemu tome. Pozdrav
skorpion , nemoj se prosipati puno sa svojim komentarima. Budi dobar da ne budes modar ! Govno cetnicko
Oskar je prvo dodijeljen Tanovicu, a uskoro ce ga dobiti i dezurne zrtve za iznimna dugogodisnja glumacka ostvarenja u ratnoj drami 92-95. Kazes uskoro ce krenuti i govori sa bosnjacke strane? Naravno, uz \"dodjele oskara\". No, kredite im nece oprostiti. Morace ih vratiti do zadnje markice. Bice bolno..
... bosnjacko-hrvatski izmet, povuci vodokotlic - i problem je rijesen.
Ovo je samo priprema da se lagano useta u EU, forma zadovoljena, operacija uspjela, pacijent umro. Neka su i novi tonovi, kako god, svako ce gledati interese veceg dijela zajednice a neki manji dio ce se vec nekako snaci, ako je vecini dobro. I mora doci do novih tonova, i demokratije, ne samo u hrvatskoj, doci ce vrijeme kad ce i Bosnje drzati ovakve govore, samo sto nije!!! Naucice vas reda, sigurno. Samo polako. Sad ste finansijski svi zavisni, u duznickom polozaju, nema vam druge, aha.
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/100414148 \"Josipović će sutra, kako je i najavio, posjetiti selo Ahmiće kod Viteza i osuditi zločin koji su tamo počinili Hrvati, poslije čega će u susjednom Križančevom Selu odati počast hrvatskim civilima koje su iste godine ubili pripadnici bošnjačkih snaga.\" Napomena: Ovaj clanak nije moguce komentarisati. Svi komentari na nedostatak komentara u vezi sa hrtvatskim zrtvama od bosnjackih zlocinaca su bespotrebni. Sutnja je cesto gromoglasnija od rijeci. Sutnja je znak odobravanja. Jasno...svima. Predstava je zavrsena!
Ajde, sta fali sto ste okarakterisani kao svjetski agresori, bili ste i gori, pa nikom nista!!! Vrana vrani oci ne kopa, znamo a vas volu danke deutschland, kakvi god da ste, a i vatikan, a i usa, svoji ste. Inace vam ne bi toliko tolerisali, ta znamo da je regularna vojska Hrvatske usla u BiH dok jos ovi nisu znali ni da se snadju sta se desava!!! Ovo je za americke i evropske usi kao jos jedan od uslova za ulazak u eu, sto prije, to bolje, jer su se proracuni poceli prazniti, tresti, drhtati, oblaci pepela ko sa onog vulkana ejakokuluklulu ili kako se zove!!! A koga briga za nekog tamo pojedinca u hagu, nek se malo tamo raspravljaju i trose pare. Niko ne gleda na stvari pojedinacno nego ukrupljeno, avionski, sta je bitno a sta nebitno. Da li su bitni hercegovci ili cetiri miliona Hrvata, da li su tih cetiri miliona taoci neke male zajednice u BiH, bla, bla, dobili Krajinu, svako zna da su nagarili Srbe otud, i jos se bune, etnicki cistu drzavu, brale moj, to se mora platiti!!!
vidim koliko bezveznjakovića pri ovim komentarima. Ajde nek mi neko navede šta to nije istina u ovom komentaru Andrije Hebranga? al glavno da se pljuje sere, i obezvrjeđuje istina? jel vi zante koliko je stotona hiljada izbjeglica (muslimanskih) bilo u Hrvatskoj? I dok su Bošnjaci u srednjoj bosni vršili etničko čišćenje(nad Hrvatima) njihovi sunarodnjaci su bii smješteni po hrtskim izbjegličkim kampovima, hotelima, i bolnicama. i onda Hrvatska AGRESOR! pa sram vas bilo sve koji tako pričate. A da je cijeli svijet dijelio BiH to i malo dijete zna. Jel neko zna uopce nabrojat sve palnove podjele predložene od međunarodne zajednice?
Pa Hebrang je bio Tudjamnov ministar odbrane, normalno da ce ovako reagovati. Ovo sto je Josipovic rekao je direktna Hebrangova sramota. Zato se fasista i buni! Josipovic sigurno nikad nije bio za dijeljenje BiH, cim je bez ustezanja rekao sto je rekao. Tadicu, vidis li kako se to radi??? De ti malo do Pala i Laktasa smugni, ipak si lider u regiji....
Idi ba Hebranže...
mrsh idiote- jbo te hdz iz 13 vijeka.- eto nek ti komuniciras-
JOSIPOVICU, SVAKA CAST. HEBRANG JE OSTAO ISTI. ZNA SE DA JE HRVATSKA BILA AGRESOR, ALI DA NASA POLITICKA BAGRA TO NIJE HTJELA DA PRIZNA JER SU BILI ISTI