Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opozicija jedino zna da propagira nasilje.
SNS botu, mrs u p.m.
Ovi protesti su odavno izgubili svaki smisao.
Vucic je najveci terorista na Balkanu.
Nevjerovatno, za minutu 55 dislajkova. Sto ti je reci organizovanje botova na Balkanu da podrzavaju najveceg krimosa, teroristu i laznog mirotvorca Vucica.
Parizer TV
Kada bi opoziciji pokušala bar malo da obrati pažnju na građane Srbije, a ne samo na svoje političke ciljeve, ovi protesti bi imali smisla!
Opozicija se inače samo šeta, od njih nemam nikakve koristi!
Nema opozicija druga posla, samo blokiraju i maltretiraju građane Srbije!
RTS je toliko žut da Vučko gostuje više na drugoj televiziji nego kod njih, verovatno žutima je ostala nostalgija od vremena kada su skidali Slobu,danas druga vremena društvene mreže i u realnom vremenu nema laži samo pokušaji montaže hahaha!
Ja sam otvoren za sve opcije. Evo, recimo da vjerujem da stvarno u svom Ðikanluku, ima takvog svijeta koji je protiv nasilja! Mada i dalje postoji moguclćnost da je veliki dio te svjetine nepismen, te da se odazvao na proteste protiv NASELJA. Ako ćemo praviti naučnu studiju, treba biti detaljan
Kako i zasto klix dopusta ovim skriptama i botovima da lupaju ovolike dislajkove na komentarima? Sramota za portal koji ima epitet najboljeg u BiH
Idu do kraja.....
Okolise Srbijanci a rado bi skinuli sa trona srpskog izdajnika koji prodao Kosovo za kiflu.