Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je to Jordan? Meni to zvuci kao fabrika patika. Jos jedna bananica od drzave priznala Kosovo. Uskoro ce i Samaricanska ostva da priznaju Kosovo. Samo naprijed. Sve velesila do velesile, nema sta.
Izgleda da se vucic jeremic,tj lazni srbin djaba uvlacio u guzice svjetskih guzonja...eh vuce vuce POLTRONU jedan.
Ja pomislio Michael JORDAN priznao Kosovo!
srbija ko nokia.
Hvala svimi bosancima,pozdravlam vuka i selaka i lepe srpkine daj bog da vas sve imam u crnu knigu, sa pesmom ko to kaze ko to laze srbija je velika (albanski verzion)
Srecno vam bilo Kosovari. Uskoro sledi i nase priznanje.
61 po 61 vila na dedinju
poleticu, poleticu, poleticu.....e to je zato sto su izbrisali bosnaski i imena gradova bosanski brod i kostajnica. svaka cast jordanu. doso onaj palestinac kod tadica u srbiju u posjet a oni priznase kosovo isti dan. hahahahaha. kakve veze imaju spanjolske plesacice sa slike sa ovom vijescu?
Šta li ova slika predstavlja? Širenje demokracije i virusa HIV?
hahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahaaha
ma libo me gabri ba!
opa mala , udriiiiiii.. pozitivna vijest. svaka cast, samo naprijed.
boli me uvo
Mašala... Igrala se delije na sred zemlje srbijICE