Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arhivska slika. Juče ga ostavili ko pašče ispred vrata.
Sarajevo-x...zasto preuzimate agencijske vijesti SRNE i s time podrzavate srpsku propagandu....koja je kriva za toliko zlodjela i u vasem gradu?!?!?! ja to ne razumijem....SRAMOTA
Nisu ni Srbi ni Hrvati toliko ludi da se tek tako igraju sa nezavisnoscu, to ce doci na red kad bude prava prilika i zeleni svjetlo, bas kao i sa Albancima, a kad bi svaka vasa intervencija bila okrenuta protiv vas. I naravno ici ce u paketu, zajednickim snagama. Bosnu ceka raspad kao i Jugoslaviju, prije ili kasnije, shvati, i ti tu ne mzoes nista. Jer je narod taj koji odlucuje. Raspale su se i vece sile, raspasce se i govno Bejha, ciji je interes da je odrzava u zivotu. Nece je 2 konstitutivna naroda nikad aman nikad prihvatiti, sta ces sad ti tu?? Idi i izvali bukvu.
mešćine prije kasnije nego prije
Ko kaze da ne zivimo u BiH, znam ja da je to drzava u kojoj zivim, ali sta ti mozes tu sto ja tu drzavu ne volim i sto mi je Srbija 300 puta bitnija i draza. Hoces ti da me natjeras da budem Bosanac?Moje je pravo da se izjasnjavam kako hocu i da volim koga hbocu, a ti bukvu izvali od muke ako ti smeta. Bosna je i SRPSKA izmedju ostalog...i tacka. I Albanci su nosili pasose Srbije pa vidi sad. Raspala se Jugoslavija, Albanci se odvojili od Srbije, Hrvatska nije mogla kao drzava sa dva naroda, SCG drzavna zajednica se odvojila, i kako si ti sad tako uvjeren poslije svega na ovim prostorima da ce bas BiH da opstane sa tri naroda. Ne budi smjesan. BiH ceka raspad prije ili kasnije, ja se samo nadam mirnim putem. Ne mogu se Srbi i Hrvati integrisati u vase islamsko drustvo niti ce ikad sebe smatrati Bosancima pa ti pukni od muke.
čuj šta ćete znaš ti dobro šta ćemo
Bosnjaci bi prvi trebali da podupiru Srbiju da ne prizna Kosovo, jer sta cete sutra kad RS i HB budu na rubu nezavisnosti. A samo lud moze da se nada da do toga nece doci. Vidite da se i vasi politicari toga plase pa spominju. Ali neka, shvatice i glupi Bosnjo da je Kosovo cista polticka trgovina, u zamjenu za RS, jer kome treba bejha da prostite, kad nema smisao postojanja. 24% je ono sto pripada onome koji voli naziv Bosna, Republika Srpska pripada srpskom narodu, shvatite vi to. Sam naziv govori.
Srbi su zlo (bez onih 5% koje ionako niko ništa ne pita). Što su slabiji, to je Balkanu bolje.
No.1 Novak Djokovic (SRB) ;))))
tambura je derpe!!!
Ma vašem teroru je došao kraj,nema više,Albanci,Crnogorci,Bošnjaci su se oslobodili srpskog terora,gotovo,nema više,kraj \"24%\" a da smo s vama onda bi bilo 25% hahahhhah,pročitani ste
Prddstavnik servskog genocidnog ekstremnog i teroristickog-servskog naroda...! fasisti su servija i servi...!!!
srbi bi rado lizali dupe americi koja ih je bombardovala, pokušvaju na sve načine da im se nekako uvuku ali im ne ide jer ih ameri ne yebu 2 posto
Pa neznam koje ovdje jadan vi ili mi, mi zivimo u Republici Bosni i Hercegovini jarane pogledaj ti svoj pasos pise Bosna i Hercegovina :D, a mi nismo nista izgubili cak sto vise dobili Bosna i Hercegovina,Kosovo,akoBogda vratit ce mo nas Sandzak a vama kada ode Vojvodina ostat ce te u Beogradskom pasaluku, Srbia ko Nokia, :D nas barem gledaju a vas gledaju ko genocidan narod, smrdljivi, cak vam je i majka rusija okrenula ledja :D jadni ste vi posrbice..... zao mi vas ali iskreno.
Jadni li ste vi sa 24 posto teritorije.....najgore ste prosli ...od svih....mislite o tome krkani jedni neobrazovani...ma ja vi ste nastali od bogumila niste vi doslje...koliko ste jadni ne moze se opisati...kome vi trebate da mi je znati..evropi al malo sutra ,,,americi samo dok joj trebate,posle vam hrvati uzmu hercegovinu i vama jedino sto preostaje samoubistvo kolektivno....
Zivjela Republika Bosna i Hercegovina (od une do drine od save do mora),zivjela Republika Kosovo, nasa sveta zemlja Sandzak zivjeli braca muslimani a ove posrbice sve treba na traktor i pravac njihovoj kuci Rumuniji.Jer ovdje samo stvaraju probleme nista drugo.
Izgubili ste, shvatite vec jednom