Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnovija vest: Volkswagen odustao od Turske, razmatra dolazak u Srbiju 😎
Ti si Jeremiću svoju političku karijeru davno završio. Nisi bio ni blizu da pređeš cenzus za ulazak u skupštinu. Još ćeš ti dugo gledati Vučića na tronu.
Još novija vijest: Uveli su sankcije Vučićevim, sad će i njemu. Vučić razmišlja o odlasku u 3PM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav god da je Vucic a ima niz mana, tzv opozicija je jos duplo gora a ovaj lopovski patuljak od metar i zilet je ljudska kanalizacija.
Mali Pozderac se javlja.
Vuk 'Rolex' Jeremic, pripadnik opasne medjunarodne bande lopova i korupcionasa ciji pajdosi sada vuku bukagije pi americkim zatvorima. Kako je ova patuljasta nakaza izbegla hapsenje i robiju a Patrik Ho, Lozoja i ostali iz te bande nisu treba pitati amerikance. Valjda da se ne bi unistila 'opoziciona' scena u Sebiji. Takodje, katarska ambasada u Berlinu je uolatila 2 mil dolara na privatni racun ove lopovske nakaze a Katar je zemlja koja je u UN oznacena kao sponzor terorizma.
na pitanje novinara zasto i iz kog razloga mu je katarska ambasada iz Berlina uplatila toliki novac na privatni racun Vuk 'Rolex' Jeremic je rekao ' ne bi bilo civilizovano da odgovorim na to pitanje'. Takodje, 'Rolex' je bio i ministar spiljnih poslova u tajkunsko-lopovsko-mafijaskoj vladi demokratske stranke do gubitka izbora 2012. Onda je nastavio sa lipovskim aktivnostima i postao clan opasne medjunarodne bande lopova sa Lozojom, Patrikom Hoom i inim
Samo sankcije, sta se ceka kod nas, vrag odnio salu
Sjever Kosova, narko klanovi i mesari, eko revolucija i sada hapšenja oslonaca u izbornoj godini je preveliki pritisak na Vučića. Od Vulina, Dačića i Brnabićke nema nikakve koristi jer su tu da mu budu klimoglavci. Još mu i Dodik otežava iz Bosne, a Krivokapić na tanku koncu. Po istupima se osjeća da je sve nervozniji, šalje u službenim Škodama 'kapuljače' sa motkama i čekićima na ljude.
Srbiju treba iskasapiti.
Pa kreni. Šta te sprečava? Lako je sedeti kod kuće, glumiti mudonju iza lažnog imena i govoriti ''treba ovo, treba ono'', ali na delu vas nema nigde.
Haha ajde jos intervjuisite Jovanovica i Canka, pa ovaj je svoje otpjevao. Dok je Jeremic ganjao karijeru Srbija nikad slabija nije bila,al takva Srbija je vama bila najdraza.
Ovaj je gori od Vucica potonuo je da dalje ne moze,kad se sjetim mars na drinu u po UN-a. Cetalj
Vojvoda Vučić muti vodu od Kosova, CG i BiH. E sad je na redu Srbija. Ima da se puši.
Možete mu ga produvat isto kao što i mi možemo krmku iz Laktaša. SAD i NATO praktično ne postoje i u poziciji su istoj u kakvoj je bio SSSR u 90-tim. Kad pogledaš kako izgleda Putin a kako Biden sve ti je jasno ko dan isto kao kad pogledaš Laktašenka i mrlju Džaferovića. Ukratko, pušimo ga.
Kćer mi mlađahna u mene opet nestašna. -Tata, šta je to siksti-najnanje? -Šuti! -Reko mi jedan dečko iz 3c da bi volio da se 69 sa mnom. -Nijedne, balavice! -Reci mi, tajo, čuješ li šta te pitam? -Mrš u svoju sobu, nevaljalice. -Pitaću mamu. -Bićeš bijena. -Hajde, tatice, bar mi onda pokaži. Ako nećeš ja ću pogledati na guglu... 😖 Znatiželja omladina pred kraj 21. godine 21. vijeka... 😝
Је ли ово онај клемпо што је до јуче био у талу с њим, па су се оно попрчкали у лифту и отад је у 'опозицији'?
😂😂😂😂
Ma bre slabo spava