Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile , popusi turcinu njegovu kurcinu onako kako su ti to pradjedovi radili
MILE , POPUSI ODINU TURCNU NJEGOVU KURCINU , ONAKO KAKO SU TO CINILI PRADJEDOVI TI !!!!!!!
Pa ne treba se utrkivati za EU! Jedno je sigurno, a to da i Evropa razmatra stvari logicno! Ako odredjene sadasnje drzavice nisu mogle da zive u Jugo-uniji,nego su iz raznih pobuda napustale Jugoslaviju? Zasto sada zele da udju u uniju gde ce \"100\" nacija da cirkulishu? Istina jeste da je Srbiju kocilo ne isporucivanje odredjenih ljudi haskom tribunalu,rodjenih u Hrvatskoj,BiH i Crnoj Gori. A sto se tice demokratije u Srbiji i koegzistencije nekih 71 registrovane nacije, na tom ispitu je prosla! Predsednik Srbije je rodjeni Bosanac?! Znaci diskriminacija ne postoji na tom nivou? Korupcija je druga stvar. Beograd je mnogo liberalniji od svih drugih glavnih gradova bivsih Jugo republika! Cak i sam Ivo Andric je izabrao da provede od 1941 do 1975 kada je i umro,to vreme u Beogradu. Kako je sam dokumentovano rekao tu se osecao najslobodnije!
SRRBIJA SRBIIIJA SRBIJAAAA DO TOKIJA!! S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A S R B I J A
BIH U UNIJI 2550 GODINE
za mile the kid: dakle za tebe nije terorista onaj koji siluje, pedofil, koljac kakvi ste sami. takve i slavite. pa hvala Allahu dragom pa nece BiH u tu smrdljivu zajednicu gdje su takvi kao ti n.a.j.....be ti se cijela turska i bih seke i mamice.
Pisam se ja na svaku zajednicu koja primi srbiju
a tebi MILE ĆE TO PUNO ZNAČIT U ŽIVOTU TI GA KAO PUTUJEŠ NEGDJE
a tebi MILE ĆE TO PUNO ZNAČIT U ŽIVOTU TI GA KAO PUTUJEŠ NEGDJE
BiH će ući u Evropsku uniju kad i Turska, znači nikad.
Heh...turci...opet vas moram razočarat - pogotovo turčina pod nickom ODIN. Vidiš, turčine. Srbija će prije vas imati bezvizni režim sa zemljama Evropske Unije. To je sigurno. Pa ne želi niko da im islamski teroristi dolaze u zemlju bez kontrole (kao što su Pipo i njegovi šefovi)
SRBIJA NE MOZE U EUROPU ALI SRBI MOGU I TO ONAKO KAKO SU TO CINILI DO SADA - NEKO SA LISICAMA NA RUKAMA A RIJETKI SA DIPLOMOM U DZEPU ALI SAMO JEDAN PO JEDAN .
pipo.. dosta patriotskog orgijanja, srbija ode, a ti osta... s kitom u ustima
a vi kako te?
Bosnjaci tuzite srbiju za genocid i krim protiv covjecanstva! Pojedinacno pa da vidi srbija dal ce uc u EU! BOSNA4EVER!