Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djuro Barbaric-ZNACI KO NIJE SRBIN UBI ? Moj Djurice, bolesnik si ti mali..
Djuro Barbaric - Moj Djuro, valja provest zivot u shvatanju i istoriji kako je ti shvatas..Tvoja ljubav je mrznja, moj Djuro..
Nije on srbin, on je pravoslavac iz Bosne, to je nesto sto u njegovoj psihi se razlikovalo od od onih koji su u ubjedjenjeu, da je sve ovo velika Srbija i da su konacno se osvetili Osmanlijama..Osim Mladena Mladenovica. koji takodje nije srbin i caneta iz brejkersa, Cedomira Jovanovica koji takodje nije taj srbin, malo je njih progovorilo onako kako stvari stoje..Oni su ipak narod koji svoje postojanje bazira na drugacijim cinjenicama koje je Dzindzic htio da mijenja, i za*** se..Dacic i Vucic danas su glavni ljudi Srbije, a 100%-totni su protivnici bili Dzidziceve politike, te zagovarali ovakav scenarij..Danas pile naopako i seru, jer su skontali da to narod hoce da cuje, a sprovode klasicnu diktaturu, prvenstveno kroz medij..Zoran Djindjc, prije svega dobar covjek, koji je napravio kobnu gresku vrativsi se 1989 u Srbiju..
A sta su onda Bosnjaci iz Raske oblasti? Srbi muslimanske vjeroispovijesti?
Šurovanje sa kriminalcima ga je odvelo u smrt.
...i dalje fali karika "prema gore"...