Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Janica odskijala svoje...ide mlatiti pravu paru
Pametno Bgmi.
Zbog JANICE i bokala vina, zapalit cu krajinu do Knina. Zapalit cu dva - tri srpska staba da ja nisam dolazio djaba. Oj Janice snjezna kraljice :)
...a miniranje?
naša najveća a možda i svjetska skijašica ... ... ali ljudi ... ona nije maturirala ... tj ima samo osnovnu školu ... kako može na takvo mjesto ... treba joj dati dobru penziju do kraja života i gotovo
Pa mozda je dosla u Travnik...sve o jednom trošku...matura + fax...i sve zacas.....
U tekstu of 7 autorskih rečenica čak 5 puta riječ - "KAZAO"??? Prošli put kad sam reagovao na ovakvu nebulozu ovdje ispostavilo se da je kriv novinar FENA-e. Izgleda da je isti nepismeni lik prešao na ovaj portal??? Ili je to "KAZAO" bolest BH novinarstva, vrlo zarazna. Sve češće pretjerano "KAZIVANJE" primjećujem čak i na ovdašnjim televizijama (konkretno - TV SA). Ne kontam novinare koji toliko nemaju smisla za ovu profesiju (i osnovnog obrazovanja) da ne primjećuju gramatičku nakaradnost!
......velika svjetska sportašica........i sigurno neće biti gora od sadašnjih politikanata......
Jamnica Koktelić ulazi u politiku i postaje zamjenica ministra sporta Hrvatske. .. :-)
...a mogli su izabrat kakvog stomatologa...ili profesora ono i dsz.
Ima li iko u Evropi ovako trofejnog ministra sporta...pardon,ovako trofejnu zamjenicu ministra sporta?
Pa kad kod nas moze Rile i ala Rile sto kod njih ne bi mogla Janica, pametno Boga mi...
malo kasnis lutko,...Senaderovo vrijeme je proslo a tu si mogla uzeti lovu