Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj lik im je bio i tito i partija pocetkom 90-tih, njegova knjiga "premiki", iliti "pomaci, je bila neizostavno stivo, jer je bio smatran spiritus-movensom slovenskog osamostaljenja i organizatorom otpora "jna". tako su slovenci uzivali na pobjednickim lovorikama svoje "to", kasnije slovenske vojske, dok jedne veceri, u nekoj politickoj emisiji, janez jansa ne otvori hladan tus. otvoreno im je rekao da ustvari nikada i nije postojala stvarna namjera "jna" da okupira sloveniju, a da je postojala i da je udarila onom zestinom i vojnom silom s kojom je udarila na bih, da bi njihov otpor bio slomljen za 48 sati. od tada je prestao biti "heroj".
Zalosno za Sloveniju, ali im je premijer pokazao da pripada balkanskom mentalnom sklopu
Ma ti češ fašisto u zatvor, u kojem češ provesti čitav svoj bijedni život !!! PS: Lično bih volio, da ovaj zločinac, ode na goli otok, ali nema veze, sad za sad i obični zatvor je dovoljan !!!