Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrzla sam se ko p ... nigdje sinoc musterije a nigerijanki ko pljeve , sto bi rekao stari narod .
Ja drzave kad im epicentar mjere po udaljenosti od Rijeke!!!
Ne moram ni ici na Politiku da znam da lazu, ta lazu stalno, i sto se branis, koga briga, nek lazu ako ima ko da vjeruje, nek si se mame...znaju i oni sami da lazu na vagone, ta sta ce drugo i kako ce drukcije, posteno niti mogu, niti znaju. Moraju na kvarno, dakle.
Jel to ono sto izgubise 1463.? Nisu jos nasli...
Pišem ovdje jer tekst \"Beogradskoj Politici Foča je i dalje Srbinje\" nije moguće komentarisati. Naravno da se ne može komentarisati, jer novinar Panjeta LAŽE! Pogledala sam današnju Politiku, upisana su samo veća mjesta u Srbiji. Zbog produbljivanja već prevelike mržnje prema Srbiji, novinar je objavio vremensku prognozu iz vremena prije vraćanja imena Foča i onemogućio komentarisanje. Ako mi ne vjerujete, provjerite sami. Neka je Panjeti na čast!
2012. ;->
Spasavaj se ko moze
krenulo je.. krenulo je..