Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanska privreda: - trgovina drogom - trgovina ljudskim organima - prodaja špica
opet siptarska ghova.nca
META NE TALASAJ TAKO TI JETRE
srpski i srbijanci nemaju pravo ama bas nista komentarisati,a i sama srbija nema pravo nikoga optuziti za neku vrstu zlocina jer cijeli svjet zna ko su srbi.sto se tice krijumcarenjem ljudskim organima ima snimaka sto se jasno vidi i cuje da se ljudima ponudi vrtoglava suma novaca da bi lazno svjedocili kao im je izvaden organ od strane \"albanskih terorista\" a sama ta ideja prijevare jeste terorizam na kvadrat sa strane srba.....ja jesam albanac i nije mi drago ako su stvarno albanci to ucinili,vadili nekom organi,ali kako god Bogu hvala genocid nismo pocinili!!!!!!!!!
To je ona sto.ka sto tvrdi da je ilisrkog porijekla :D A to sto su nepismeni 99% nema veze, oni su porijklom Iliri hahaha
Opet plaćeni članak šiptarskih terorističkig snaga iz Prištine. Zašto ništa ne prenosite,a kad već pišete, iz srpske štampe?