Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkan... to je više od geografije, to je mentalitet
Jok eto za rapsad yuge krivi su Simpsonovi. Za Srebrenicu su krivi vanzemaljci dok ste se vi Srbi sasvim slucajno zatekli tu u isto vrijeme sa njima. P.S.Kada bi se mjerila glupost na skali od 1-10 vas dvojica bi bili cista desetka.
Nadjem ja onog studenta, zovnem ga da mu se izvinim a on pobjeze glavom bez obzira. Stvarno su ovi grcki studenti malo cudni.
okamenjeni zaboravio si samo ubaciti u zagradi makendonci(albanci) jer to su oni koji su otvarali vrata sirom izbjeglim bosnjacima, nek se samo zna, za ovog drugog ne znam misli li ti bolje nego servin
domači odslikava emigriro sramotijo prifati bjelog ćobane Vidim jedan komentar oslikava tvoju pismenost....
a sto to vama smeta ako je neko iz dijaspore ? ili je to samo ljubomora :) pa i mi smo Bosanci
Makedonija BILA i ke BIDE! A na grcite mameto cig.ansko, i isto taka i na tz srbi koji gi branat!
Puna podrska bratskom makedonskom narodu koji je primio veliki broj bosanskih izbjeglica u ratu. Podrzavam anschluss Grcke od strane Makedonije i Bugarske.
@Makedo Nije Grkistan na turskom nego Yunanistan a stanovnici su Yunci
Evo zasto: \"Izmišljeno ubistvo zamalo dovelo Atinu i Skoplje do prijetnji ratom\" Cuj RATOM!, niko nije spominjao rat u stranim medijama samo bosnjacke islamofasisticke teroristicke medije.
šta ima kod tebe 100% pravi domači merhametli? Vidim nezaposlenost vam +50% a o korupciji da i ne započinjem to vam dobro odslikava vaše sposobnosti a i \"novinari\" su vam super vidim nema šta nema nego samo ti meni ostani nedijasporac i nemoj slučajno da si emigriro i sramotijo Bosnu širom bjelog svjeta prifati se štale maloumni ćobane
@Q pravi Dobro je dijasporac, necemo te vise blamirati ocam! Sta se ljutis, ako si dijasporac, barem mini glup i primitivan ko mi ovde u Bosni. Libo te racku, dijasporac.
Nisam dijaspora majmuni, kakva ste vi djecurlija. Ja govorim o zapadu a ne primitivcima dijasporskim, jedinim gorim od ovih ovdje primitivaca.
\"Pozivamo Bladu...\" Bladu...Bladu...Bladu... Ah, taj copy-paste...
E, jebi ga. Ja sam vec zgazio jednog grckog studenta. Odoh ga sad potraziti da mu se izvinim.
Svaka cast, samo kupi od Knjaza vodu pa makar i analni otvor sebi sa njom prao.
Dragi Hrvati, Slovenci, Austrijanci i Mađari. Obnovimo Austro-Ugarsku i obucimo je u novo ruho. Na ponos Srednje Europe, na ponos Europe općenito, na ponos Habsburgovaca, pa ponos plemstva, buržoazije i običnog građanstva, na ponos naših naroda! Učinimo to. Stvorimo zajedničku državu Alpanadriju (AL - Alpe, PAN - Panonija, ADRIA - Jadran). Nek se prostire od sjeverne granice Austrije pa sve do Republike Srpske. Srednjeeuropska državna unija Alpanadrija bi bila najjača članica EU-a uz Njemačku i Francusku. Stvorimo je! Živjela Alpanadrija!