Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek su ti vehabije braća, super sve :(
Sta vam je ba ? Huliganizam ne podrzavam inace ali u ovom slucaju da. Sad ped.e.eri smiju hodati ulicama , ma nek se j.e.b.u kod kuce kako god hoce ali vani ima djece i sad kako objasniti maloj djeci da je to bolesno... Gej organizacijama dati neki otog kao Lezbos u Grckoj pa nek rade sta hoce nas ostali normalni svijet nek ostave na miru !!!
Mi smo svjetska velesila a sto ste vi? Hahahhahhaha...Sve bi sportove igrali sjedeci. Hhahahaaha....Vaterpolo, fudbal (iako se nemamo bas cime hvaliti od vas smo bolji za 38 mjesta), kosarka (srebra na EP prosle godine, 4 mjesto na SP ove godine, dok ste vi 89), dalje rukomet (niste medju prvih 60), tenis (ja neznam da li kod vas ima reketa za kupit uostalom kao i gacica za plivanje a za to bi vam trebao slauf), odbojka, svuda nas ima a vas samo na ovome portalu. Jadnici.
E nek ste mi vi dobri u sportu,ovo vam je zadnja medalja u odbojci,još 4 godine,kad vam svi crnogorci u repci postanu penzosi i u vaterpolu baj-baj.U rukometu ste odavno smiješni,u šahu vas NEMA,valja mozak( koji NEMATE)koristiti.Jedino vam je košarka ostala,i tenis,i da naravno klečanje na koljenima i dudlanje u tome su SRBI svjetski APSOLUTNI šampioni. 500g TRADICIJE DUDLANJA NIJE MALO :)
Nemos dat ni dzaba nisu ti Bosnje sportska nacija. Da prodajes nanule i dzezve ili mozda tepsije nesto bi i prodo a vako, slaba nafaka.
Halo Bing kako brat imam neke sportsku odjeće za jednu trgovinu opremiti cijena sitnica.
pozdrav svim beogradjanima i podrzajem to što ste protiv pederske parade ali niste trebali grad uništavati ali i to vas razumijem morali ste se braniti od policije. pederi nek rade šta hoće između četri zida a i ostali a na ulici i javnim mjestima ne jer djeca od njih nemaju šta da nauče pametno,a ni jedna vjera ne dozvoljava te stvari za šta se oni bore.još malo pa će umno bolesni isto tako početi da traže svoja prava i da kažu da je to normalno a mi koji smo normalni treba da budemo u bolnici. jednostavno pederska posla. trebaju naša djeca da ih gledaju i da misle da je to normalna stvar u životu gdje su roditelji od tih pedera da li ih oni podržavaju naravno da ih ne podržavaju pa zašto bi ih mi podržavali kad su uno poremećeni.a svi oni političari koji ih podržavaju su pederi takodje.ako ulazak u evropsku uniju znači da podržimo pedere da im dozvolimo da se drže za rukice i da se ljube po ulici i parkovima i na javnim mjestima onda nam evropska unija ne treba.
a šta bi sa molitvenim protestom Pazar je Srbija?
ne shvatam ni ja zašto bi naše posrbice htjele da budu Srbi - narod sa ljagom genocida na leđima.
Zaista ne razumijem zasto bi neko slavio homoseksualizam?! Paradiras jer si homoseksualac! Ne shavatam. Budi sta god zelis. Mislim da jos uvijek ima mnogo vise heteroseksualaca pa ne znam da neko paradira zbog toga. Budi sta god hoces, bas nekog briga! Ne opravdavam nasilje nad bilo kim, ali ne razumijem ni paradiranje u cast homoseksualizma!
Zajednicka stvar i Srbima i Bosancima je mrznja prema pederima, oba naroda imaju slicno misljenje o njihovoj pojavi u javnosti i poruku za njih \"NE EKSPONIRAJTE SE DOBIĆETE BATINE, ŠTA RADITE U SVOJIM KUĆAMA OSTAVITE U 4 ZIDA, NE IZLAZITE S TIM NAPOLJE\" i nisu samo ova dva naroda takvi na Balkanu, to je u mentalitetu svih stanovnika ex. Jugoslavije i čitavog istočnog bloka zemalja.
Pravoslavni zaostali cirilicni kreteni..
Neka ste ih razbili braćo da ste bliže da vas sve izljubim onako muški.
Tooooooo Srbi, je-b-ite im mat--e-r čmarolizačku!!!!!!!!!! Volim vas zbog ovogaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Pussaaaaaaaaaaaaaaaaa........(:
Koja beda od ljudi ovi srpski fašisti. Ni do Pazara i Bujanovca ne smiju kamoli na Kosovo zato su mnogo jaki kad su na drugoj strani gayji.