Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jansa je proruski igrac on dodik i orban zagovaraju pripajanje rs i kosova srbiji
Uhljeb protiv uhljeba
dosta vise i ovog janse zasjeo pa dozivotno zar su slovenci toliko glup narod
Bilo bi dobro. Ovaj nacionalista je uz to i krimos
Janša ima minus. Podržao ga Dodik, a to je isto kao da je i Putin.
Nemoj Golob samo postat vece govno od Janse ko Milanovic od Kolinde ako pobjedis
Muslichi imaju mjerilo "ako neki političar radi ono što se nama sviđa onda je pametan i dobar čovjek, ako radi suprotno onda je smeće, fashist, nečovjek, glup i zločest". Političar ne može biti kvalitetan i u isto vrijeme raditi nešto što će ići muslichima u korist. Niži IQ=pomažeš muslichima, viši IQ=radiš protiv njih. Tako je to vazda bilo, pogledajte prosječni IQ BiH. Neće BiH sa muslichima nikada u EU.
Ja konto silvester staloneeee
Svi ti extremni desnicari su nikakvi politicari te se na taj nacionalisticki nacin odrzavaju. Dozvat ce se narod pameti valjda
Šta će opet narodu neće ništa biti drugačije. Ovaj Golob u 2020. godini imao prijavljenih primanja oko 450.000 eura. Prosječan građanin jedva negdje oko 10.000 eura, a mnogi su ispod prosjeka. I on kaže da razumije potrebe običnog čovjeka.
Ako stranci odluče može i Milan tarot da pobjedi
Janša poslije akcije u Kijevu ostaje
Samo borba protiv kovid plaćenika, svi koji su na vlasti po EU su postavljeni i plaćeni da terorišu i prijete, a narod ko 🐑🐑🐑🐑. Sve ih treba smijeniti i osuditi za saučesništvo!