Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Hrvatska zatvori granicu sa Srbijom mogli bi migranti krenuti u Bosnu i Hercegovinu preko okupirane teritorije, a to može biti opasno. Ljudi su potpuno nenaoružani i laka su meta četnicima uvijek žednim muslimanske krvi.
Mislim da su Slovenci bezdušni i pametni istovremeno. Gadi mi se više gledati vojno i radno spsoobne kako ispred sebe isture bebe i jurišaju na NJemačku. AKO NEJMAČKA TREBA GASTARBAJTERE pod firmom izbjeglica nek ih uvozi legalnom precedurom. Što nas tiče mi ne znamo šta bismo ni sa svojih 570 000 hiljada a već smo milion otpremili HINAUS ! NE trebaju niko osim BAkiru BUROJU I OSENIKU !!
BUROJ I OSENIK SPREMNI !!
Bolji naslov bi bio, Hrvatska bi trebala pod hitno zatvoriti srpsku granicu, jer se Grcka sveti (ne znam zasto) zapadu na taj nacin sto pusta potpuno imigrante iz Turske.
Inace BiH treba rasporediti vojsku na sjevero-istok jer ce tu biti glavni udar kad Hrvatska zatvori granice.
Ovih 95% su migranti iz Afganistana, Iraka i drugih podrucja, a ne izbjeglice iz Sirije. Sjetimo se samo kad je bila izbjeglicka kriza iz Bosne, na svakog izbjeglicu iz Bosne islo je desetak migranata iz Srbije i inace bivse Jugoslavije i Balkana. To sto vas danas pregledaju u posebnoj koloni ako imate BH pasos, to je sve zbog toga sto su cetnici prodavali bosanske pasose raznom sljamu koji nikad nije ni vidio Bosne pa su pravili sa tim pasosima sranja po zapadu.