Iduće godine građevinska dozvola
0
Izabran projekt za džamiju u Ljubljani
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je citati ovakve vijesti.......vrijeme je bilo da i Ljubljana ima jednu dzamiju. Muslimana sve vise u Evropi, to je evidentno i trebaju imati dostojne Bogomolje.
ja mislim da je bolje da im izvezemo sve ko.mun.jare ionako su slovenci najveci jugonostalgicari, a oni nama onda da vrate štednju iz ljubljanske... Sarajevo Sarajlijama a ne kom.unjar.ama, Isa-beg Ishaković utemeljio Sarajevo 1462 godine tako što je izmeđuostalog izgradio DŽAMIJU !!!!!!!! DŽAMIJE su simbol Sarajeva :))))
Kada če u medijima osvanuti pokrenuta proizvodnja u nekoj fabrici i za istu osigurano tržište u Sloveniji.
sve je receno, vidim i slika je tu, samo novinar nam ne rece TKO je taj i odakle je taj projektant, odnosno biro koji je pobjedio na konkursu?
Slovenci neznate u koja vanago ste se uvalili,posalije ove dolaze druge u neogranicenim kolicinama,naka vam je bog na pomoci !Trebace vam !
Zašto vi nemuslimani ne razmislite o svom Stvoritelju koji vas je stvorio i životu na ovom svijetu? Zašto se razmislite o tome da ćemo svi biti stanovnici grobova, a nakon toga još mnogo toga slijedi. Jeste li sigurni da nećete biti oživljeni i da ne postoji drugi život osim života na ovom svijetu? Pročitajte Kur\'an vidite šta tamo piše i ne budite od onih koji se samo bez argumenata raspravljaju i mrze. „Kako oni ne razmisle o Kur\'anu, ili su im na srcima katanci!“ (Prevod značenje Kur\'ana, sura Muhammed, 24)
Kada je Srbija napala Sloveniju,hocu reci JNA tadasnja,svi gotovo Bosnjaci koji su umjeli i mogli da se snadu napustaju tadasnju srbijansku vojsku a Slovenci ni jedne bogomolje da him dozvole.Janezi su isti Francuzi ......
Zašto Sarajevo-x nikad ne piše o izgradnji crkava u Ljubljani?
ALA JE GOLEM SMRT NEVJERNICIMA
Znaci, popusti li su i islamofobi slovenci. Nadam se da ce ta dzamija biti uzrok i povod naglom povecanju bogobojaznih muslimana u Sloveniji. Nadam se da ce poslije izgradnje te dzamije biti izgradjeno jos na stotine dzamija sirom Slovenije. Jos da ovi iz susjedne HR odobre izgradnju Rijecke dzamije, i da oni iz Mostara prestanu lijeciti komplekse gradnjom betonskih krstova na brdima, sve bi bilo onako kako bi i trebalo...
Kakva dzamija dizite kakve obrazovne ustanove, a ne gluposti dzamije i crkve da skuplja prasinu i pare od ljudi.
Nisam ja nikakav ceetnik sa Pala, vec gledam kako bosnjake svako ziv za nos vuce, tovare nas vjerom samo da ostanemo nerazvijeni.... To ti je jednostavan model, dok ostali glupi STADION imaju mi pravimo dzamije i onda otpuhujemo i krivimo repku i susica za sve...da ne pisem o ozbiljnim stvarima. Laku noc svima...
vidi vidi dežurnih dusebriznika sto se brinu za nas moral i pravu vjeru. hocemo li i mi pokrivati zavodnicke oci? jel braco?
ima ljudi bolesni,ali otom potom ima i zdravi tako da netreba obracat pažnju na lose i uvredljive komentare nego treba bit pozitivan kao i naš župan Zoran Janković ZOKI,OVAJ PROJEKAT IDEALAN ZA MUSLIMANE U REPUBLIKI SLOVENIJI PA I ŠIREM REGIONU TAKODE ZA SVE LJUDE BEZ OBZIRA KOJE SU VJERE I KOME PRIPADAY . Za pozitivnu sloveniy
Jel to se ti i ezoteriom bavis pa predviđas smak svijeta. O kakvoj ti toleranciji pričas u egiptu turskoj siriji pa za koja 2, 3 mjeseca u Libiji itd.... Jel mi živimo na istoj planeti ili šta odeš klanjat džuma namaz i onda se razneses bombom i to u đamiji u iraku bilo prije 15 dana. E možeš tek mislit kako će u njemačka procvijetat kad postanu muslimani većina To će biti nova somalija.
ima tu mijađa grade 30 godina i isto toliko godina daju građevinsku dozvolu :)
Bolje da se \"novinari\" potrude pa da nam donesu vijesti koje su za nas relevantne, poput užasnog ranjavanja psa stavljanjem petarde u njegova usta, nego što nam pišu poptuno nevažne vijesti. Šta ja imam od ovoga? Eto budite pošteni pa recite! Pas je umirao u mukama 5 dana, a oni pišu o nekim dža.mijama. FUJ!