Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim normalnim porodicama je bilo bolje u Titovo vrijeme. Sada je dobro samo ratnim profiterima i novopečenim bogatašima sa \"pošteno zarađenim kapitalom\". Griješio je i Tito, ali se ne može uporediti sa današnjim k.r.i.min.al.cim.a, pardon političarima. Zato mu ja ne zamjeram ništa!
E nije to nista sta je išta iza mene ostalo mom Bakiru.
Titovo, titovoj djeci u nasljedje. Dok nisu kacevanda i dodik pokrali.
Pa da je i covjek ostavio par nekretnina svojoj djeci,ne vidim nista lose u tome...vecina danas zivi u stanovima koji su izgradjeni i koji su im dodjeljeni za vrijeme Titine drzave,a i na kraju krajeva svi zivimo i radimo za svoju djecu. Ali Tito je imao svoje principe,sto se ne moze reci za danasnje nam vlastodrsce ciji sinovi voze auto u vrijednosti stanova koje mi sebi ni u najludjim snovima ne mozemo priustiti...Da li mi uopste volimo svoju djecu pa i dalje sve nijemo posmatramo?
SADBiH>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Pametno zboris prijatelju
Dragi, polupismeni, narode. Zar nikada nisi čuo staru narodnu poslovicu Divide et Impera, tj. \"Zavadi pa vladaj\". Pitaš li se ikada o dvije stvari: 1. KO NAS JE ZAVADIO? 2. KO NAD NAMA DANAS VLADA?. Ostavi TITA da na miru leži, svoj sud o njemu dati će historija.
zato podrzavm svaki koncept zajednistva bez obzira kako cemo se zvati treca Jugoslavija ili nova Tunguzija sasvim bi mi bilo svejedno.Znam i u to sam siguran da samo zajedno mozemo egzistirati na tom vrucem Balkanu i biti perametar za uvazavanje i postovanje onoga sto je taj JB Tito davno govorio .Nase komsije okolo su bile sitni prosjacici prije 30 tak godina tada smo mi za njih bili misir i 3Amerikeza njih a danas vidimo i osjecamo sta smo i sta imamo kome se klanjamo koga u dupe ljubimo a gdje su pomenute komsije okolo ,mi ih vise nesmijemo ni spomenuti.Neka niko nedira ni nacije ni religije ni vjeroispovjesti niti pripadnistva ali damo zajedno mozemo participirati evropu. Svi smo samo juzni sloveni i to nesmijemo da zaboravimo e to smo naucili od tog covjeka ,ako se tome vratimo mozda jos za sve ima nade ovako razbacani i razjedinjeni mozemo biti samo dobra meta za manipulaciju za sve drugo samo ne za napredak. Toliko ihvala lijepo.
samo da nastavim tamo gdje stadoh ranije ,da njega nije bilo i dalje bi nas karali i osvajali ovi isti sto im se uvlacimo u dupe da nas prime u neku njihovu kvazi tvorevinu koja treba da propadne svaki dan .za sve vrste integracija jesam ali ne da nas neko uci kako cemo da zivimo svoj zivot i sta to treba da ispunimo da bi nekakve kriterije zadovljili. pa da vam onda damo malo mrvica da se i mi proveselimo.Covjek koji je znao da vodi i prezentuje svoju zemlju u svijetu ,covjek koji je imao kuraz da svima kad je potrebno zaveze usta i objasni da tako nemoze kako oni hoce dali vani dali u svojoj zemlji.covjek koji nas je ujedinijo ispod jedne zastave i himne covjek koji je uvjek govirioda od koruske slovenije pa do makedonskih turaka samo tako zajedno mozemo egzistirati i opstati uvazavati razlike i postovati se u zajednistvu jedne drzave. normalno uz izdvajanje onih od svega ovoga a to su ti koji su nam evo donijeli ovo predivno samostradanje u jadu i bjedi na rubu egzistencije .
svi koji ne vole Tita, ili im ovo danas odgovara da mogu biti lopovi, ili su im ocevi i djedovi bili lopovi po kojekakvim zatvorskim katakombama pa tako pricate. po komentarima vidim koliko smo korumpirano i uchmalo drustvo i da NE ZASLUZUJEMO BOLJE, realno mi smo ciganska nacija - nesposobni i zaostali. Ko ne zna, 69 € karta do holandije, da se samo provozas do gore i nazad, bit ce vam sve jasno.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BXpdmKELE1k
Pa zar to mora tako. Zasto dirate u dusu, koja vjecno pociva. Nek vam je haram. Ako niste u stanju cuvati danite nekoj vjernoj drzavi na cuvanje. Ja bi platio ulaznicu ma koliko bila samo da vidim sta je to SVJETKI COVJEK, JUNAK imao. Odmaraj u SVOM RAJU dragi JUNACE- TITO.
Nekada sam vjerovao da ce i posle TITA biti TITO, bar 1000 godina.Tako su nas prevaranti ucili. TITO HVALA VAMA za vase sto ste ucinili. HVALA VAM za JUNASTVO nad sovenizmom. HVALA VAMA i TVOIM BORCIMA koi su bili na tvojoj strani. Neka je vjecna SLAVA VAMA i BORCIMA , sto padose za slobodu. Mnogi smo pamtili TITO TVOJE rijeci i bili smo vjerni. U VASE ime TITO ustali smo goloruki za odbranu. Prevaranti su prisvojili vojnu opremu i oruzje napali su nas. Ono sto nisu mogli prisvoiti unistili su, kao i ovaj aerodrom koi je skupo kostao u gradnji i bio dika nase zemlje. Eto TITO tako je kad se neprijatelj pritai. Sjecace se VAS TITO jos mnoge generacije. Vjecna slava druze TITO.
Ah taj SOCIJALizam....gdje smo svi bili \'\'jednaki\'\'
Malo si vise dosadan. Nije ni Srpski narod Bogom dat! I on je nazvan i stvoren iz vise drugig proslih naroda, i on je godinama gradjen! Neki narodi dobiju ime od regiona, neki od stvaratelja, od prijasnjih plemena, itd. Ili hoces reci da su i Poljaci, i Cesi, i Rusi, Ukrajinci, i Nizozemci, i Norvezani sve nepostojeci narodi i narodi bez prava na samo-odredjen vlastiti narod samo sto su nazvani po regiji? Po cemu su Srbi nazvani? Po nekom starjesini plemena ili po \'\'serfdom\'-u. Nista vise nisu posebni po tom od ostalih!
da pojasnimo, da se mnogo ne uznemiravate gospodo jugoslavija je postojala zahvaljujuci pametnim ljudima ,mozete da ih zovete kako god hocete ali oni su stvorili tu itakvu jugoslaviju za koju je cijeli svijet znao .Razgradili su je fukare politicki diletanti ,ublekasi koji su zamislili da nesto kao znaju ,vidi se koliko je to ili su to politicke internacionalne prostitutke koje sve rade za pare ili pulu pismene i priucene seljacine koje nista neznaju osim polpvnih koncepcija iz 18 ili 19 vijeka o svojim nadri nacijonalnim komcepcijama koje mogu nuditi samo priglupim kao i oni koji zvcu istu travu i padu zajedno.Htjeli neki tamo ili ne Jugoslavija ce se ponovo stvoriti na veliko razocaranje onih koji neznaju da je 2i2jednako 4. J.B. Tito bijo i ostao gospodin koji je od male seljacke neobrazovane neurbane neskolovane zemjle stvorio sve to . Za svki segmant onoga sto je ucinio treba da mu se zahvalimo.jos bi mi hodali u cohanim pantolama a ne u farmerkama iz italije itd isl.
Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara. Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure. U Čapljini, kl**a**onica bila, puno Srba Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu. \'ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani. Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća. Gospe sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu, a vrati nam Franju. Oj Račane j**ba ti pas m*at*er, i onome tko je glasa za te. Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića.
U Svicarskoj je jos uvijek deponovano 10 do 20 tona tzv. \"TITOVOG ZLATA\"...