Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se sinoć sa ženom posvađa radi klixa i klixovaca. :((
Kažem ja njoj, ako mi uzmeš klix gotovo je :((
Kaže ona meni, zar ti je važniji klix od seksa :))
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Mi smo posljednji koji imamo pravo da se zahebavamo na racun airSerbia.Imamo avio kompaniju koja se svako malo gasi,jedan od najlosijih aerodroma na svijetu sa najskupljim aerodromskim taksama i uslugama za nulu. AirSerbia nakon preuzimanja od strane Etihada pokrivaju mnogo destinacija po svjetu i izuzetno su dobri i profesionalni,aerodrom u beogradu nekoliko puta premašuje sa prometom naš Sarajevski. prvo trebamo mi počistiti naše dvorite pa onda zabadati nos u neko drugo.
Ma jok prijatelju, ovdje imaš ljudi kojima je sarajevski aerodrom još malo pa frankfurtski. Kao što sam juče rekao, hebo aerodrom od kojeg je ljepši i funkcionalniji tržni centar Otoka.
pa i u BH Airlines je frceralo dok Turkish nije poceo da serecka, islo se Svedska,Holandija,Danska,Istanbul bio krcat jer smo imali code share sa Turkishom a preko njih (OneWorld) i vezu sa KLM i Deltom preko Amsterdama...lahko je kad strani kapital i njihova infrastruktura stoje iza ledja...zasto je JAT propo dok je bio sam za se? iz istih i/ili slicnih razloga ko' BHA
Ovo nije air serbia ovo je air daesh !
Ne kuzim tvoj humor valjda sam umorna :)
Samo na nasim prostorima koriste jos ove avijone s propelerima
??? avioni sa propelerima se koriste svugdje i vecina kompanija imaju ih u flotama!!! i ne samo da se koriste vec se i proizvode punom parom.ufati se fejsbuka i heklanja.
mozda ide na ćumur ko u paje
Tehnički plan'o!
......kriv je chef od kužine i flambirane palacinke .....
Pa do kada vise bando sa Kosova :-) :-)
A boli nas klinac za "Air Serbia"! Šta nas briga za njihov avion..
Pa ako ništa care moj onda zato što često nadlijecu preko Bosne. Ako ništa eto, onda radi toga. Morel tako domaćine?
Novinarstvo = COPY - PASTE!
Nije bilo vatre, samo plamena malo :)
da nije usla svinjska potkoljenica i papak u motor?hoce ih to ovih dana
ko to jos guta pljuvacku na spomen papaka i potkoljenice??sumnjiv si mi s gutanjem :) PINK PANTHER sallows :)
ne bih ti znao reci :),
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.....".avionu slomiću ti krila, da ne letiš ona bi tu bila....":)))
hajde malo, jel se stuardesa popiškila? dobro je više, nije bilo nesreće hvala bogu, živi zdravi. poene kupite na dodiku i bakiru