Uputtio čestitku muslimanima
0
Ivo Josipović posjetio Islamski centar u Rijeci
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tvoja majka je tebe okotila pa se sada jadnica kaje i muči zbog okota kojeg je ispr.d.nula...pa šta sad...poslijenjenog j.e.b.a.nj.a ( u pijanoj orgiji) nema kajanja...
Iskrene čestitke povodom bajramskih praznika svim vjernicima islamske vjeroispovijedi sa željom da ovaj veliki blagdan proslavite u miru, zdravlju, radosti i blagostanju. Bajram Šerif Mubarek Olsun! P.S. @RedDevil - ne govoriš istinu, ali ostavimo se toga barem za praznike.
Za ljude iz Hrvatske svi ljudi iz Bosne su Bosanci i nazalost gledaju s visoka bilo na Srbina, Hrvata ili Bosnjaka
Kako to da ovim pravim Hrvatima ne smeta Islamski centar, a smeta onim nacistima iz Livna?
Ivo je kralj