Svečana zakletva u Zagrebu
0
Ivo Josipović je novi predsjednik Hrvatske
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se nisi malo za.je.bao,može samo biti obrnuto,više od 60% stanovnika voli svoju domovinu BiH, a što Hrvati odlaze u Hrvatsku,?pa pitaj Kordića(kvisko),možda on zna.
A zasto su muslimani ako vole toliko ovu drzavu izvrsili pljackocid?
Da vam nije Hrvata pokrepali bi od gladi . Stoko nezahvalna .
Ajde ne lupetaj gluposti . Cinjenica je da Hrvati iako mnogo malobrojniji u FBIH sudjeluju sa puno vecim procentom u GDP Federaciji nego vi . Vidjet cemo vas kad ostanete sami sto ce se dogoditi brzo .
POLA ZAPADNOG MOSTARA SANADER NAPRAVIO, DA VAM GA NIJE BILO KONTEJNERE BI JOS PREVRTALI, GAMAD NEZAHVALNA ! STA SU KURDI U TURSKOJ, TAKO STE I VI U BOSNI ! A TI VEDRANA POGLABAJ OBREZANU KITU, J.BEM TI KARDINALA KOJI TE SVETOM H2O PRSKAO, FUXO MALOUMNA !
Nestanak nakaradne , neprirodne tvorevine zvane Bosna i Hercegovina je neminovan . Suocite se sa istinom . Vise od 60 % stanovnistva ju ne zeli . Zelje su jedno a mogucnosti i stvarnost drugo .
VEdrana 18.02.2010. u 18:33 @ Ante To je zato sto su muslimani ili bosnjaci kako se sad nazivaju uvijek bili nekome na teretu i paraziti drzave u kojoj su zivjelii . Tako je bilo u i Turskoj i u AU monarhiji i u bivsoj drzavi . Trenutacno su na grbaci Hrvatskog naroda u BiH ali nece to jos dugo trajati . To im jamcimo @VEdrana Vedrana,da razjasnimo Bošnjaci Muslimani će se zvati kako oni budu htjeli,netreba te to nervirati, Šta je bili za vrijeme Turske i AU,mene lično zanima kao lanski snijeg, Kažeš da su trenutačno Bošnjaci na\"grbači\"Hrvatskog naroda u BiH,to mi nije jasno,ali uredu još kažeš\"neće dugo trajati\". Svakako da neće dugo trajati pošto nije ni započelo.Pozdrav.
Ante,Ante,idi malo kod Ploćkinića na razgovor možda ti on uspije doizaprati veće ispran mozak. Pa SVAKI PEDALJ Bosne i Hercegovine je SVETINJA za patriote ove zemlje,sasvim je nebitno ko na kojem dijelu živi,možeš li to razumjeti. Ante,živi na svom ognjištu kako Bog zapovijeda i uživaj,niko te nedira niti će te ko dirat,suvišno je o tome razgovarati.Shvati jednom,podjele BiH nema,ako na to misliš,ako ne,onda moja isprika.
ajd objasnite mi tu toliku ljubav prema ovoj \"državi\". što imate voliti na području ex Herceg-Bosne ili RS-a (koji zauzimaju preko 70%teritorija) kad tamo 99% ljudi nevoli ovakvu politiku muslimanskih političkih elita iz sarajeva i politiku islamskog fašizma pod krinkom \"multietnićnosti i antifašizma\", nevoli zastavu izmišljnu i nametnutu od stranaca, nevoli pokušaj nametanja neke \"bosanske nacije\", \"bosanskog jezika\" i sličnih muslimanskih podvala. Ja vama to ne branim da volite, poštujete i prakticirate al meni to ne pokušavajte nametnuti! Vi bi mi rekli da se selim,al tko će me to istjerat sa mog ognjišta,kad nisu mogli u ratu,nemože ni sad. I na kraju,Vaše ne tražim, al nedam da dirate Moje!
DADA, poglabash mi kuurchevu glavushu,.. kuurrvvoooo potuurchena ulooyena. Mozes tu pricu da pricas od teherana ko kandahara (nekad se to zvalo sarajevo i zenica) van tog teritorija mozes samo sa laznim osmjehom da prodjes i da se uvlacis i paksu JAL srbima jal hrvatima.
u pravi je vedrana , sve su to muslimanski paraziti , samo se kote , sve to teba ocistit ili poslat nazad u tursku
Vedrana i Ante drzite se i ignorirajete ove islamo-fasiste !!! Herceg-Bosne je bilo i bice. A muslimani su uvjek morali biti na necijoj sisi kao i kosovski albanci. I jedne i druge je hranila Jugoslavija dok su se razmnozavali. Pogledajte Kosovo sada - crkaju od gladi, kao sto bi i muslimani da ostanu sami.
ANTE ti živiš u ovoj državi možeš da ideš ili da ostaneš ali od herceg bosne nema ništa pa CRKNI ovo je BiH zastava je tvoja pa opet CRKNI mijenjati se granice neće sigurno.ALAIHMANET ANTE VEdrana AU nije bila mnarhija nego carstvo glupačo a nosit če te nas na ledžima ili na teretu kao što kažeš dok se ne polomimte ima nas mašala dosta hvala ALLHU samo nas nosite kada ste mazge.eto to ti sve jamćim
@ Ante To je zato sto su muslimani ili bosnjaci kako se sad nazivaju uvijek bili nekome na teretu i paraziti drzave u kojoj su zivjelii . Tako je bilo u i Turskoj i u AU monarhiji i u bivsoj drzavi . Trenutacno su na grbaci Hrvatskog naroda u BiH ali nece to jos dugo trajati . To im jamcimo .
MI SMO III-B PRVE BOSNJACKE GIMNAZIJE I IMAMO NAJLJEPSI PAR NA SVIJETU