Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno ti dacicu ocekujes da se oni predaju dobrovoljno.....majke mi ti nisi normalan.....
Ako je za 90% srpskog naroda R.Mladic heroj, koji se cijelo vrijeme krije u misijoj rupi onda j.e.b.i.g.a: KAKAV HEROJ TAKAV NAROD
Srbija je ,najveci talac,Danashnje Tadiceve,daciceve i Cvjetkovickeve vlade\"koja se u dosadaashnjoj ISToriji ,NEPAMTI\"Zivjeli,HEROKI\",REPUBLIKE SRPSKE I poneki u SRBIJI !!!
Dobar vic hahahahahahaha.........cuj zec da se sam preda !!!! Pa vi necete da se on preda a on je pi-cka od covjeka koja ne zeli i ne smije da se preda jer vi znate da je on to sve radio u vase ime i po vasoj zapovjesti.....citaj Srbije......a on dobro zna sta je radio i koliko su mu ruke genocidno gedzanske ogrezle u krv !!!!!! SRBIJA=RS=GENOCID
..\"Dragovoljno\"!!!!... Pa Jel\' Ja Citam Hrvatski Ili Bosanski Jezik??!!.. Seljaci Nepismeni, Naucite Vec Jednom Bosanski Jezik!!