Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Da ima više normalnih ljudi u Hrvatskoj, ja bih se bavio politikom. Nažalost, malo ih je i dok se to ne promijeni, ja nemam šta raditi u politici", poručio je Pernar.
ja mislim da je Pernar jedini koji se usudio na istinu u politici i zahebo se.Narod voli lopove, prevarante, kriminalce i zločince svake vrste a puna usta mu poštenja.
A šta si TI hotio rijet?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šteta, Pernar je bio inteligentniji i načitaniji od kompletnog Sabora zajedno. Bio je svijetla tačka i osvježenje jedne pokvarene političke scene.
U prvoj polovici 15. stoljeća Ugarsko je kraljevstvo oslabljeno stalnom turskom najezdom, a teritorij današnje Bosne i Hercegovine, čiji su zapadni i južni krajevi do tada pripadali Hrvatskoj, okupirali su Turci .
GLUPETALO
Veliki čovjek i humanista, jedini političar u Hr. koji razlikuje istinu od laži.
Ma propo ko kauc pa sad ovo-ono…satrali ga ovi vicni manipulatori masa…
To i jeste cilj ovim fašistima da otjeraju mlade i pametne, šteta
Kad je skontao sta je politika i kako radi cijeli svijet povukao se, pametno
eeee, mislio si rusit novi svjecki poredak.. neka to bude upozorenje svim drugima 🤭
zivi zid razbucali sincic i zena mu
Kad cemo mi vidjeti ove nase pogani da radi neki normalan posao poslje sisanja budzeta, tesko Bato.
Pernar zvani teorija zavjere.
Bez dlake na jeziku
Jedna budala manje na javnoj/političkoj sceni
svi koji misle da je ovaj Ivan neki intelektualac su krajnje zatucani
Politicar MOST propo