Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trazim momka za dobar provod, obavezno potrebno: -Musliman -Cuna bar 18cm Pusim, primam ga u guzu, gutam spermu, ako hoces mozes i svrsiti u pici mi....necu srbina, samo bosnjaka....mrzim smrdljave srpske male cune, volim obrijane bosnjake sa velikom kitom....imam 19g godina, i ako hoces mozes mi zguziti kevu u isto vrijeme..... javit se na [email protected]
OVAJ SAJT TREBA BOJKOTOVATI JER JE ON NAJVECI SIRITELJ MRZNJE U BOSNI I HERCEGOVINI, A NJEGOVI SU VLASNICI STRANI PLACENICI KOJI ODRADJUJU POSAO RAZBIJANJA BOSNE I HERCEGOVINE.. Njihovi ljudi se pojavljuju pod sledecim Nickovima: Lloyd kaurin AKADEMIK USTAV-1992 Pipo 4EVER, i jos neki I PISU KOMENTARE U KANCELARIJAMA sarajevo-x sa ciljem SIRENJA MRZNJE MEDJU NARODIMA I NJIHOVE PRIPREME ZA ONO STO CE SE USKORO DESITI.. BOJKOTUJMO OVAJ SAJT TAKO STO CEMO KOPIRATI OVAJ KOMENTAR I POSTAVLJATI GA NA SVE NJIHOVE TEKSTOVE KAO KOMENTAR.. PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO..
\"sakali\" \"Beli orlovi\" \"Skorpioni\"....ovi srbi samo neke zivotinje glume...
gdje ste smradovi nazderali se speka i bijelog luka pa ne smijete zucnuti.
Presudili ste Arkanu Dzindicu i jos nekima ali zna se kako i zasto.
Ne, nego srbi sude svojim zlocincima za razliku od vas!
Srbi nam barem otvoreno kazu da nas ne vole ali pogledaj Crnogorce koje niko i ne spominje kao Crnogorce naprimjer Karadzic Milosevic Bulatovic onaj monstrum sa grbavice i da ne bih nabrajo ima ih ko govana ali je interesantno da se racunaju kao Srbi.
ovi srbi sve ubice? boze sacuvaj.......