Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kaže MajMoonov majmunčić Valentin koji je, zbog njihovih milijunskih dugova Hypo banci, u vladu stavio pljačkaše i atentatore Lojanoviće. G o v n o fašističko, eto šta je
Slovenija je lopovska zemlja i potkupila je balkanske političare da njihovim građanima ne bi vračala oteti novac. Sve zlo na Balkanu je pokrenuto iz Slovenije. To je mala zemlja puna razbojnika.
Odavno smo graničari stari, čuvali smo granicu na Savi, Čuvali je sa starih čardaka, branili je hrabro od Turaka, I djedovi svoju krv su lili, čuvajući naš zavičaj mili, Čuvali ga stotine godina, branili ga hrabro od turčina, Dođe li dušman s bilo koje strane, potomci će zavičaj da brane.
slovenci vratite pare koje ste uzeli od štediša-prosto i jednostavno bez uvijanja i priče u rukavicama
Narod se brine kako ce preziviti do sutra a ovaj ...Wollsbanke kordinator k´o o cemu ovaj o parama ,y.e.b.e.m- ti ceru ,ovo ti je iz postovanja prema tebi...!
Povijest spora Slovenije i Hrvatske: 1. Slovenija traži dogovor oko granice, prijeti blokadom pregovora sa EU. 2. Hrvatska predlaže arbitražu. 3. Spor je danas na arbitraži, a Hrvatska završila pregovore. Naravoučenije - i od jačeg ima jači, Slovenija je papirnati tigar, ne se njih bojati nego im pokazati zube.
i ti si vala citava casa