Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuljinu zabraniti ulazak u Bosnu, prijeti ujedinjenjem balkanskih pravoslavaca?
Svetosavaca
Srpski terorista,još onog klempavog patuljka narko dilera Vučina treba zaganjati
Gdje je kriminal i belaj svakog kalibra , tu su ili srbin ili jevrej ...
Jedini koje trpe teror na KIM su Srbi, treba pohapsiti Kurtija i njegove šiptarske teroriste.
Jednostavno. Dati azil svim srpskim ekonomskim kriminalcima na zapadu i veoma brzo bi ih vratili pameti
Jedini koji trpe teror na KiM su Srbi, tome se mora stati na put.
Pred sudom u Srbiji se vodi postupak protiv Radojičića i po našem zakonu on ne može biti izručen ni jednoj državi na svetu!
Lažna drzava kosovo može da trazi i zahteva sta hoće, ali nemaju prava da traze hapšenje nasih ljudi. Uostalom, Radojčić je za to isto već procesuiran, i nema razloga da ga Srbija isporučuje bilo kome.
Jedna cinjenica? Na hiljade silovatelja i ubica agresije na BiH i Hr se skrivaju u Srbiji? Na stotine posljeratnih pedofila, silovatelja, ostalih kriminalaca (auta,biznis,narko itd) se skriva u Srbiji i tamo rade sto su radili van Srbije …..tebi je to normalno? Tebi je normalno da jedan beogradjanin mafijaš dodje u modricu i maltretira ljude kao sto je to radio arkan u ratu i osim sto su ubijali ne srbe, maltretirali su i silovavali srpske zene i djecu?
Ništa novo od Srba
Srbija je banana država. Mogli su imati standarde slične Hrvatskoj, uskoro će biti siromašniji od Albanije.
Hahahah, baš me nasmeja. Cuj Hrvatske standarde, pola gradova vam prazno, svi otisli preko grane da rade, plate najnize u evropi i samo dalje propadate.
Vučićev mafijaš i terorista
A zašto se majkumu ganjaju nevini ljudi za kojima srbija raspiše interpolovu potjernicu?
Kosovo nije član Interpola..
Evo ga na Jahorini skija!
Gotov je.Ubijaju ga njegovi!
Kako kad Kosovo nije član Interpola?
Krenule su potjernice preko Umnika Odčepilo je sada če biti još više potjernica ako ništa neče smjeti iz Srbije nigdje...
Cestitka za nezavisno Kosovo i zovela slobodna Bosna