Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se on i citava familija u Sarajevo preselit
Kupio bi sebi odmah set posudja delimano,bez razmisljanja.
Svaka cast ako je sandzaklija i sto nebi doso u sarajevo bolje da trosi te pare u bosni nego u smrdiju ! Cak i vole vise bosnu nego smrdiju sad bi ovdje neke branili nekog da zivi gdje hoce Njima se ne svidja sto zive sa srbima ali takav im grah pao Sandzo bujrum u nasu ljepo bosnu
@lutrija seljaci generalno igraju loto, ali sam ja gradjanin i igram ti se sa mamom, sestrom i one tri rodice! igra nije ni malo lahka, oznojim se strasno sine moj, al nije skupa, jedino sto potrosim malo kredita kad ih zovnem da dodju do mene!
E sad dal je dobio nash il je njin?
LOTO DRZAVNE LUTRIJE SRBIJE, KOJI SE KUPUJE NA TRAFIKAMA U RS, ZAJEDNICKI. IZVLACENJE SE PRENOSI UZIVO NA RTS I RTRS ISTOVREMENO.
@lutrija,seljaci igraju lutriju FBiH.. ;)
@Max Koji god srbin dobio, sretno mu bio musliman ili pravoslavac il´sejdic-finci
a seljaka!?
ovo je zajednicki loto srbije i republike srpske,mnogo gradjana RS ga igra
Ja mislim da u Priboju zivi oko 80 do 90 procenata pravoslavaca, pa je veca verovatnoca da je neko od njih dobio, pa samim tim mi je logicnije da ce u on kao takav kupiti stan i zivjeti u Beogradu nego u Sarajevu, kao sto ovdje navodite.
Dobro je pa nije igro bingo sa dvije trice .
Uplati sta jarane nezbrinutoj dijeci !
eto para opranih, za advokata.
Mama,Babo,Kemo,Hakija,Meho,Ernese,Suade,Emina pakujte stvari idemo u Sarajevo....
A sto reci osim \'bravo care\' Sretno i uzivaj
a sta nas boli khurhac za srbijom :S