Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Uf Bas mi je drago da sam te obradovala:-) Da ne bi puno pricala i da ne bi bilo (da sam ja tu gdje je svadja), besmisleno bi bilo pricati o jezicima! PS nekada, 500god. su Turci vladali......po tome, ti bi trebao pricati turski jezik! Ako su \"neki\" uzeli vjeru, pa neko je uzeo KRV I JEZIK!;-)
@ Uf: pitaj seku kako mOslemani i estonci ka.r.in.dzaju, :) pornografija u sred smrdograda. kako cete objasniti da je pobeda i zavera vatikana?
@dingospo Pricam samo sa Mackicom. Molio bih da me ostali bosanski pavijani ne uznemiravaju.
@ Uf: ti si turcin jer ti je turcin babu kresao, :). prekrajaci istoije.. vatikan, amerika, nemacka - zavera !! :) PS. hej, lingvisto, sta rece za 1:3 pornic u sred smrdograda?
@Mackica E bas si me obradovala, macketino jedna. Znam ja da si ti gdje god je svadja i prepirka. Da dolijes ulje na vatru. Da te ne znam, pomislio bi da podrzavas moj stav u vezi jezika. Bosanski, crnogorski i da si nastavila nabrajati mogla si reci i hercegovcki, crnski i gorski. Zar ne vidis i sama koliko je besmisleno to sto pricas? Bosanski, crnogorski…. Pa vi treba da budete ponosni sto govorite srpski i sto ste nekad bili Srbi. Sve nakon toga vam nije na cast. Urazumi se, draga moja mackice.
@ mackica: spavaj lijepo, :* :))
@estonac Pozdrav:-)
@ mackica: preblaga si... ne zna taj lijepo.. njega je i tata mlatio tako da on zna samo za krkanluk. i poglup je.. treba mu puno da smisli odg. na poraz 1:3, :)
@Uf Hehehe.....Ma tu sam BRE, uvjek kad zatreba, pogotovo Tebi;-) Nego, nemoj ti meni \"srpski\" jezik...u BiH se prica Bosanski jezik, a u Srbiji, srpski....pa u Crnoj Gori, crnogorski...........hehehe, nemoj biti tako, primitivan!
@ Uf: pozdrav za lingvistu ! estonac PS. sto su smrdici ovako mirni? kukavicluk? nema vadione? vaskolika nepravda? kriv vatikan? amerika? nemacka?
@Mackice Pa gdje si ti Mackice, kuco stara!? Pricam sa ovim djecacima ometenim u razvoju. Sva sreca pa si se ti javila, drugarice moja. Moram ti priznati da si mi nedostajala. Uvijek imas neki divlji komentar. Ovaj put si bila veoma blaga i pristojna. Neobicno za tebe. Da odgovorim na tvoje pitanje - svi mi pricamo jedan srpski jezik. Ostalo su sve gluposti. Nemoj sad i ti macketino kao ovi kretencici.
KINK VASILJEV LUKOVIC zlatni momci... zlatni decki, :) PS. smrdohani, tihi ste mi nesto?
1:3 hahahahahahahah... oj mamicu vam mucenicku.. oj sve vam zivo i nezivo... oj kako ste jadni i bijedni...
gledaj jadan jednu jedinu ko u majke mujo sa aljbanjezima, ko zna kad ce ti se ukazat prilika ponovo, da zaigras sa stranom drzavom, makar i aljbanjezima.
u ponedjeljak domaci zadatak u svim skolama u tzv. RS i diljem smrdije... tema: \"kako 1:2 pretvoriti u 2:1 i uveriti narod da pricu pusi?\" HAHAHHAHHHAHAHAH ma sve je kriv vatikan, :p