Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Hrvati iz BiH vece patriote od rodjeni Hrvata iz Hrvtaske sta je to toliko nepravde prema svojoj rodjenoj domovini nikad necu shvatiti,to vazi iz za Srbe iz BiH,jbt nije BiH nikad bila samo muslimanska tj sad Bosnjacka kad bi ih ova dva naroda volila kao svoju domovinu bili bi zajedno najjaci na svijetu u svakom smislu zivota..Pati BiH majka za ovim zli sinovima koji hoce da je ubiju zauvijek !
ima li bosnjacke krivice sto ovo dvoje nece sa njima?
Pasce poturceno zar ne shvatas da od ovoga nista nebi bilo l da nije tvoj djed proda vjeru prvosl ili katol zbog sopstvenih interesa. Zato patite i paticete dok je svijeta i vijeka 😄 a ovo vam je za sad sjajno! Ehehe Ko je lud da zdravog razuma prihvati islam? A kriscanin je? Ehehe Zlo sjeme treba istrijebit ili se pokorute i preobratite u ovo sto su vam preci bili prije 100,300 god (kako kome) Krst na glavu pa da se volimo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kažu: "Čuvaj se svojih želja, mogle bi ti se i ostvariti..."
Tacno, ako postoji ijedan poucak iz psihologije i psihoanalize onda je to upravo da ispunjenje zelja i nije bas ono cemu stremimo. stoga su rodjendanske cestitke tipa "sto vise ispunjenih zelja" nista vise nego kletva :)
Ukapirao da im u Jugi nije bilo tako lose. Enneee
Kad je vidio za sto je se borio cijeli zivot i na kraju od toga nikakve nafake samo jedno rijesenje.
"Najpoznatiji" bas ovaj klix nekad zaista lupeta u praznu slamu. Najpoznatiji je bio Miro Baresic, atenator na ambasadora Vladimira Rolovica 1971 u Stokholmu. Vratio se u Hrvatsku 1991 ali Tudjman ga posla u "smrt" jer od jedanput im bio "opterecenje" a vjerovatno i pod "zahtjev" Milosevica. Vidite sta je sudbina, dok je se Miro borio za slobodnu Hrvatsku Frenkie Boy je bio komunisticki oficir sluga Jugoslavije, pa ti budi "patriota", ovo je samo jos jedan dokaz koliko je politika prljav posao.
A za ovoga lika vjerujte nisam nikad ni cuo!
Pametnom dosta!
Godina otmice aviona je 1976., "zlatno doba" Jugoslavije, tih godina sam, sa roditeljima, isao u kupovinu u Austiju 2 puta godisnje i sve je bilo bagatela, a ovaj ustaski majmun je otimao letjelicu da vrati najcrnji period hrvatske istorije. I evo sad kad su dobili nezavisnu Hrvatsku, ovaj se pljusko samoukine.
Svaka cast na kom. Ziva istina zlatno doba a ovaj fasist
sta mu se divite zbog ovakvih majmuna nam se i raspala ona drzava zbog ovakvih majmuna smo se nasli izmedju dvije vatre 91-ve i ni u kom slucaju nismo mogli izbjeci rat ZBOG OVAKVIH fasista su mnoga djeca ostala bez roditelja, mnoge majke bez sinova i vi mu pisete RIP meni nista bolji od arkana nije, dismr i on
a što on toliko tebe čak i mrtav, sekira?
gdje mozes arkana uporedjivat sa ovim? arkan je bio vojnik-placenik...radio je i za slobu,tudjmana,aliju,fikreta...najvise za sebe....ko ga je kad placao njegov je i bio.....arkan je zvijezda koja brzo bljesne i ugasi se....a ovakvi degenerici su citav zivot spremni da siju smrt i mrznju...cak i poslije svoje smrti
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
niste dostojni ime da mu spomenete !
pa sto se sad ubi kad ima "svoju rvacku"?????
a, ti to našao pitati mene ? rvacku???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
jean ujkan manje
A koje godine je " upozoravao " svijet na polozaj Hrvatske u Yugi ??
...jedan manje...
e
e
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samoubistvo iz zasijede?!
lex perkovic je poceo da djeluje ahihihhihihihihihhihihiiii
Respect
R.I.P. ***