Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosni nije, prema tome prema tome kraj price...
Napokon MOST,trebalo je odavno da bude gotov,ali dođe i to na red.Neka nam vječno živi jedina Hrvatska.
Recept za bankrot.
Mostovi su uvijek spajali, a nikada razdvajali! Ako ljudi imaju para, neka ga prave. Nikakav Bošnjo nije pozvan da filozofira mogu li si oni to priuštiti, njihova stvar. Važno je da ne štete interesima BiH, a sa ovim izmjenjenim projektom BiH nigdje nije zakinuta. Ja privatno mogu misliti da se ovo moglo riješiti i na puni jeftiniji način (koridorom kroz BiH), i imam pravo misliti da projekt mosta zapravo guraju građevinski lobiji, ali meni ''ni u džep ni iz džepa'' pa molim lijepo, ako žele - neka zidaju!
kako ce onda turska mornarica uplovit u neumski akvatorij.............
podmornicom :-D
Bosanac sam a,li mi je draga ova Hrvatska to je cudo jedno,posebno Dalmacija daje taj Evropski stimung citavoj ovoj Regiji.Nekada smo bili ista drzava,dusa me boli sto vise nije tako.
Sto mi lupaju minuse kockaste glave,kojima je i previse sto su iz neke selendre sljegli u gradove,tokom rata,pa ne znaju sta je znacila nekadasnja zajednicka druzava,kako se lijepo zivjelo.Sad zive samo oni a drugima ne daju da disu.
Sta ces moj Boljsevik,imaju oni Zeljezno i Gladno Polje,sta ce im Dalmacija,hahaha.
ZIVJELE USA I EU
Mojne ba Mustafa,cuce te TAlibani iz SDA,njima je drazi Afganistan
Neum likes this
........ i onda kažu da su manjine zapostavljene u hr........branko grčić i mrsić mirando u stvari miralem .............predstavljaju nacionalnu strategiju za razvoj hr u narednim godinama..........
..pa i ja velim...a čović digo frku zbog komšića...
....ma komšić kao komšić je nebitan...možda je i neloš čovjek......bitan je princip........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)