Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, sta svi cmizde, mora da su sve gradska djeca. Pa ovo je jedini nacin da se i jadno dijete i salo skoluje i nesto u zivotu postigne. Evo jedan primjer, nas uzviseni tzv predsjednik Dodik tzv sumdadijske republike, gledam jedan intervju snjim gdje veli da je njegov stari vec tamo krajem 80:ih kao zemljoprivrednik obrcao oko 1.000.000 eura godisnje, hej milijon, pa sigurno nije onda sadio repu ako je istina. No ostavimo to na stranu, zamislite koje je ocjene njemu caca mogao da kupi, i da nije gdje bi nam jadan Dodik bio, ama bas nigdje, vidite kako fino sistem funkcionise. Osim toga hvala kad je bar nesto ostalo kao prije da se ponekad podsjetimo juge sa nostalgijom. E kad je Mile tako fino proso u zivotu onda za jedno 20 godina imace i Hrvatska predsjednika istog kalibra i moze da se nada svijetloj buducnosti. Smrt fascismu - sloboda seljacima da kupuju ocjene i onda ce mo svi bit sretni kao nekada :)
Toliko u mom skolovanju u Hrvatskoj :P
Sreća pa su ovi naši glupi pa ne kontaju da se naljepnica sa cijenom *bilo čega* može isprintati i naljepiti... Jeftin prolaz ;)
kod nas je vino neizostavno
bijelo ili crno, koje daje bolje ocjene?? i dali je bolje domace, kupovno ili uvozeno??? jbte, ja da sam profesor za jedan dobar cabernet-sauvignon djelio bi desetke i sakom i kapom hehehehehe
Stado ovaca poklonis da očistis semestar :D