Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTA !!!!!!! Treba opet ratovat i pozivat na ustanak ovo je previse kaj smo zato se borili???? A nisu razmisljali o slobodnoj ekonomiji i protoku novca pa nitko nema uvijete poslovanja kakvi postoj u Hr pa to je ocaj pa tko ce donest posal ako mora imat 15 tona papira i cekat da svojim novcem raspolaze kako zeli. Ma stoka neuka a najgore od svega kaj smo im dali mi povijerenje ali treba im ga oduzet. F U J !!!!!!!
Treba u potpunosti iskoristiti samostalnost koju je kumovala savka Dapcevic i Franjo Tudjman sa svojim ,pucanstvom\' rasprodati svu drzavnu imovinu o najljepse YUgoslovenske zemlje na cijelom balkanu.kako bih se moglo barem nakratko prezivjeti u ptedivnoj ,samostalnosti, SRETNO, Pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE -Bosanske!
ETO STA SAM VAM JA GOVORIJO PRIJE 19 GODINA ? PRODACE SE I HRVATSKA I BIH I SRBIJA TAKO DA OD JUGE CE OSTATI PRCVARA ZA KOJU SU SE BORILI 1941 A DANAS SVE PRODASE LOPOVI.
@@bosni glupane sto mijesas Bosnu i Mulimane,nemoguce manipulacije s tvoje fasisticke strane! BiH4EVER!
ma znamo ba :-) Nego mi pipu malo izazivamo, da vidimo da li je i to muslimansko....kada, vaistinu jeste....Pio, ti kao Srbi: odavde do Tokija, a sada nokiJa....da ne bude tako i vama vehabosima :-)
ja mislim da nekima tu inteligencija nije bas jaca strana. Ako vlada Hrvatske prodaje Brijune, tada treba biti jedna stvar jasna, ato je da ce ti otoci samo prmjeniti vlasnika, a da ce i dalje ostati u sklopu RH. Sadasnji vlasnik je vlada RH, a oni mogu biti prodati nekom privatniku, ali ce i dalje biti dio hrvatskog teritorija. Da je to nekima potrebno crati....i to uvijek istima...da je ne znam sto u pitanju.
libo me racku i za brijone i krk i cijelo hrvatsko pucanstvo....
@dzore iNeg sala na stranu kad ce Bosna i Hercegovina ukinut genocidnu tvorevinu,etnicki cistu po kojoj se sire korijeni velikog cetnistva-oni su i za Hrvatsku opasno genocidno nastrojeni!??? BiH4EVER!
@Zlata-nisu za dzabe dolazili Rimljani u Bosnu i Hercegovinu tj danasnju Hrvatsku i Dalmaciju,da nije lijepa obala,ostrva i zemlja.Neg posto su bili RATOBORNI i kolonizatori istrijebili su vecinu tadasnjih ilirskih plemena.Al Dalmati jos ponosno pjevaju svoju maticu Bosnu i Hercegovinu! BiH4EVER!
licno ce tu bit chichin draze grob-guslacemo: brionijum=srbinijum hahahahahahaha BiH4EVER!
Nemojte nam bolan Brijune prodavati, to nas podsjeća na lijepo titovo doba kada su nam dolazili najveći državnici svijeta. EEEE, tada smo bili država, a sada sve quasi državice, ko fildžan....Nedamo brijune, makar zvanično bili u Hrvatskoj, oni su svih nas iz ex YU
Il Piccolo??? Vala i nije neki izvor jer se radi o fasistickim novinama koje su vazda podrivale bivsu nam drzavu, a nakon raspada nastavljaju po istom receptu. Trsanski fasisti i dan danas zovu Zadar svojim gradom i snivaju propast komsija ne bi li se docepali mrvica. I onda se pitaj kako i zasto je propala bivsa drzava....
Zabari se pojedose zivi od muke. Narocito oni sto se sjecaju Titini \"fojbi\". Nikad prIgor\'ti....ni Istru i Dalmaciju! Ko im je kriv.....kad su im obale bezzeze. Mi cjelokupno mozda nemamo povjest i kulturno naslijedje koje imaju Talijani....a ni klopa nam nije nesto extra. Al\' su nam zato i zemlje... i narod....ljepsi.
a da trampimo stogod npr. Miljatsku i damo im prida sandzaklije. PIPU ZA PREDSJEDNIKA BIH , ZIVIO PIPO I 375
@heh pa kada bi u nasoj vladi i parlamentu napravili dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju, pa poslije toga jednu najsnažniju sterilizaciju i tako sklonili ove naše infekte, insekte, pacove, pa poslije toga i bakterije i viruse, onda bi mozda neko i hOtio da nas kupi. Imamo mi u nasoj zemlji svega osim pameti. :D