Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majorizacija hrvata, izdaja
"Vitalni je interes Hrvatske da zemlje regije dosegnu evropske standarde u čemu im Hrvatska treba pomagati, kaže ona. " Vitalni interes Hrvatske je da se previše ne zamjera komšijama i ne pritišće ih jer i onako dobro zarađuje na njima (Jadran, Konzum-IDEA itd...)
podrška braći pravašima.
Haha, braća. I da Šešo mijenja zakone. Cirkus...samo još sutra u vašem gradu.
šic.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
"_Sadržajno, dodaje Pusić, "krajnje je vrijeme da oni koji još smatraju da je Hrvatska mala, ugrožena zemlja koja se treba braniti, promijene tu psihologiju jer je Hrvatska lider europeizacije jugoistočne Europe." " Pametna ideologija!
Potporo, i meni je ova shema sumnjiva-treba biti pripravan :)
Ma, nije babin zanimljiv, SrbDRine... A i da znas, nije ljubav paradajz...Sluteci po Igoru :) Hajde de,sto zeni muslimanku ( straaaaaaaasno :P ) ali sto navija za BiH... Pa đe ce to?! Da je za Tursku, lakse bi se svarilo :P :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nidje veze
joj, kad joj vidim fotografiju, dobijem instant proljev.