Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bih stvorio kompletnu sliku treba mi i podatak koliku muževa je ubila žena u ovih 10 godina?
Budala 24 karatnih ima sa obe strane. ljudi znaju izvuci drugom ono najgore u njemu. Helem ludilo sveobuhvatno...
Oglas : Djevojka trazi muskarca koji je nece udarati, nece je ostaviti i da je dobar u krevetu. Nakon nekoliko mjeseci , zvoni joj neko na vrata . Otvori ona vrata kad ugleda invalida u kolicima bez ruku i nogu. Kaze on njoj - "Nemam ruke, ne mogu te udariti , nemam noge , ne mogu te ostaviti " . Pita djevojka: - A jesi li dobar u krevetu? - Sta mislis kako sam pozvonio?
Razlog sto se rjesavaju zena je otkriven: http://www.ekskluziva.ba/MUSKARAC-IZ-HRVATSKE-OZENIO-KRAVU-Maticar-ih-vjencao-jer-u-zakonu-ne-pise-da-se-to-ne-smije-/60432.html
samo se kod nas u bosni moze ubiti a da nije na mrtvo
a moze i " hodanje po doktorima" " ganjati papire" "udariti frizuru" i "svu noc televizor gorio"