Komentari (417)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi nisu normalni... pa da ti neko u HR prica o stvaranju autonomne pokrajine i odcjepljenju od HR da li bi vi pricali i pregovarali sa njima
Oni bi takve poklali i 200 000 protjerali. To su već riješili lol
Pustite šuplju.Ovo je nastavak dogovora iz Karađorđeva.Nego zna se šta nam je činiti.Nek oni rade svoje,mi ćemo svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
J**** vam mater licemjernu sto vam onda nije ostala Republika Srpska Krajina. .!.
Nikad bosnjo da shvati da je Hrvatska neprijateljska drzava.
Neka Bošnjaci Sarajeva pitaju Bošnjake iz Mostara, Stoca, Čapljine o RH i Hrvatima. Nego važi ona legendarnog američkog generala "give them the bayonette. I don't want them to be brave "
posto su hrvati "nositelji europskih vrijednosti" onda je logicno da po ugledu na hrvatsku i Bosna i Hercegovina srbima da ista prava kakva je hrvatska dala srbima u hrvatskoj. sto se tice Bosnjana pravoslavaca, oni Moraju i trebaju biti ravnopravni sa svim ostalim Bosnjanima
Sto niste vi vodili dijalog sa Spskim separatisltima???? Nego ste napravili etnicko ciscenje. Hrvatsko licemjerje.
Sram vas bilo, udružili ste se da srušite BiH.
Čuj ustašša što su se propeli na zadnje noge. Zalud fašisti, nikad Bosna neće biti vaša, nit je bila. LJepše vam je stajalo kad ste Madjarima šu.ak prali. Mrš.
Upravu su ljudi. Mora i Hrvatska priznati Srbsku Krajinu i vratiti Srpskom narodu ono što su oteli i pokrali od jadnog naroda. Evo sada vrše i uknjižbu imovinu srbskog naroda po Hrvatskoj, sve rade da Srbima nema ni traga.
Sa Hrvatskom kao clanicom EU nema nikakvih sankcija apsolutno da nivou EU. Tome ce doprinijeti i Slovenija, Madjarska, Poljska i Grcka. Velika vjerovatnoca je da bi se sankcijama usprorivila i Francuska. Znaci nema sankcija.
Trebamo da shvatimo da Hrvatima odgovara ono sto Dodik radi i oni bi rado da on uspije. Zato ga i podrzavaju. Ako Dodik uspije oni videi svoj put iz Federacije. Umjesto mastanjima o nekoj medjumarodnoj pomoci i busati se u prsa kako cemo inatiom protjerati Srbe i Hrvate iz BiH mi moramo ozbiljno shvatiti ovu krizu i sto brze traziti realna rjesenja.
o cemu da se pregovara, kakav dijalog?
hrvatska još nije odustala da sa srbijom podijeli Bosnu i Hercegovinu.
Koordinirano, Plenković i ovaj Kvisko, šalju podršku Dodiku i Човићу, i traže pravo na dio teritorije BiH.
ovako su nam katolici i 90tih zabili noz u ledja
Pa normalno Srpskohrvatski prijatelji BiH koju treba razbucati ko medo košnicu
a razbucat će se samo vaše dupe, sve vas je manje u BiH. Radi saradnje s neprijateljima.
Neće svoj na svoga i neće ponavljati greške
SDA klošari sr dali u 25 godina plačke naroda i dtžave umjesto da, su radiži na jačanju ekonomskom i voj nom, Izetbegovići su odgovorni, samo su oni uništili BiH i vode je u nestanak svobi glupostima
Naši nisu nizašta a kamomi za pomitičare . ebo vas ko vas drži na vlasti, handre vas i srbi i hrvati posebno, ali im ipak iz guzice virite, pa ovo sanska koza ne vi dozvolila, Bakir neće Novalića smjeniti, bruka, pa zar neće i Jelka u zatvor, znači vi već radite da budu oslobođeni pa su hapy kad idu na suđenja mafijo